Søren Vester stopper på populært program: Mere tid til familien

Når 12. sæson af "I hus til halsen" sendes i 2024, bliver det med en ny vært og designer om bord. Kalle Thesbjerg overtager Søren Vesters rolle i programmet.

Udgivet:03. maj 2023, 11.05

Læsetid:2 minutter

Søren Vester stopper efter eget ønske som vært på programmet "I hus til halsen". - Det respekterer vi selvfølgelig og takker for de mange år. Derfor har vi nu været ude at lede efter en ny kreativ ildsjæl og vært til programmet, lyder det fra DR i en pressemeddelelse. (PR-foto). Claus Rud/DR/PR-foto/Free

/ Ritzau /

KØBENHAVN Det kræver for mange stunder væk fra familien og sin egen have at lave "I hus til halsen". Derfor stopper Søren Vester efter eget ønske som vært på programmet.

Det oplyser DR i en pressemeddelelse.

Erstatningen for Søren Vester er allerede klar i kulissen. Det bliver den 50-årige dekoratør og designer Kalle Thesbjerg.

- Jeg elsker at lave tv, og at få lov til at tage stafetten videre fra Søren og blive en del af hele I hus til halsen-familien er virkelig noget, jeg er stolt over, siger Kalle Thesbjerg i pressemeddelelsen.

Privat kommer han ligesom Søren Vester også fra Jylland. Men i dag bor han i Brønshøj med sin hustru, Martine, som han har været gift med i 19 år. Sammen har parret to døtre.

Søren Vesters afløser er Kalle Thesbjerg. - Jeg elsker at lave tv, og at få lov til at tage stafetten videre fra Søren og blive en del af hele I hus til halsen-familien er virkelig noget, jeg er stolt over, siger han i en pressemeddelelse. (PR-foto).

Tv er ikke et fremmed format for Kalle Thesbjerg. Han har tidligere været en del af et andet boligprogram. I "Helt på plads" hjalp han folk og familier med at indrette sig på få kvadratmeter, og her udmærkede han sig som kreativ ildsjæl.

Derfor er han den perfekte afløser for Søren Vester, lyder det fra redaktør Anne Askov.

- Valget er faldet på Kalle Thesbjerg, som er fuld af gode indretningsidéer, men samtidig også har en lune og omsorg, som passer godt til lige netop vores program, siger hun i pressemeddelelsen.

"I hus til halsen" hjælper tre fagkyndige folk familier med at få solgt deres bolig.

Ejendomsmægler Line Franck og tømreren Dennis Lindequist fortsætter på holdet, når optagelserne snart begynder.

Selv om Søren Vester nu stopper og er blevet erstattet af Kalle Thesbjerg, kommer han måske alligevel forbi programmet i løbet af sæsonen og giver et nap med, teaser DR i pressemeddelelsen.

/ritzau/

Læs også
»I hus til halsen«-klip skaber stor morskab på nettet: Det er bare svært at tekste sallingmål »I hus til halsen«-klip skaber stor morskab på nettet: Det er bare svært at tekste sallingmål
Læs også
»I hus til halsen«-klip skaber stor morskab på nettet: Det er bare svært at tekste sallingmål
Læs også
Boligprogram blev rørende tåreperser: Lokale Kaj »Yesterday« er videre i sit liv Boligprogram blev rørende tåreperser: Lokale Kaj »Yesterday« er videre i sit liv
Læs også
Boligprogram blev rørende tåreperser: Lokale Kaj »Yesterday« er videre i sit liv
Læs også
»I hus til halsen«-deltager håber på gennembrud ved tv-program: Dans hus er ikke solgt endnu »I hus til halsen«-deltager håber på gennembrud ved tv-program: Dans hus er ikke solgt endnu
Læs også
»I hus til halsen«-deltager håber på gennembrud ved tv-program: Dans hus er ikke solgt endnu
Læs også
Søren Vester sender stafetten videre på Skiveegnen: - Sådan giver vi et stort, fælles kram Søren Vester sender stafetten videre på Skiveegnen: - Sådan giver vi et stort, fælles kram
Læs også
Søren Vester sender stafetten videre på Skiveegnen: - Sådan giver vi et stort, fælles kram

Indlæser debat