Byggeriet er i gang: Ny biograf-sal ventes klar i oktober

3. marts 2021, 20.05

Nu går byggeriet af Sal 4 i gang ved Cinema3 i KCL. KOM A/S har vundet licitationen, og tirsdag var der første spadestik. Foto: Steen Don

Nu går byggeriet af den nye biografsal i Cinema3 i KCL i Skive i gang.

Tirsdag var der første spadestik på Sal 4.

Det er Kaj Ove Madsen, KOM A/S, der har vundet licitationen på byggeriet.

KOM-direktør Martin Finderup er glad for at have fået opgaven med den fjerde biografsal. Og KOM har gode forudsætninger, da virksomheden også har stået for at bygge de tre første sale.

- Vi er glade for, at vi får lov at lave den næste også, siger Martin Finderup.

- Det kommer til at ligne dét, der er der, tilføjer han om den nye sal i biografkomplekset.

Forventningen er, at den nye sal står klar til åbning omkring 1. oktober. Tidligere har udmeldingen været til sommer, men det har dog vist sig at være lidt for optimistisk.

- Nu går vi i gang med at grave, og så skal vi have støbt sokkel og gulv, siger Martin Finderup, der forventer, at elementerne, som der lige for tiden er en vis leveringstid på, formentlig kommer op lige inden sommeren.

Sal 4 bliver en topmoderne sal til otte millioner kroner med 84 siddepladser, oplyser KCL-direktør Knud Bjerre.

Samtidig laves den nuværende Sal 3 om til Art Cinema, hvor blockbusterne må vige pladsen for de lidt mere smalle film, som der også er et forventet publikum til i Skive.

Sal 3 får nye sæder i grønt velour og med tilhørende små borde.

Byggeriet af Sal 4 betyder, at Sal 3 fremover får status som Art Cinema med disse nye stole i grønt velour og små borde og lamper. ?Privatfoto