Bred enighed i panelet: Fødevareproducenter fra Skiveegnen skal prale meget mere

Et raffineret udvalg af kokke og lokale fødevareproducenter pegede på, at der er mange gode lokale råvarer at være stolte af på Skiveegnen

Udgivet:24. september 2021, 17.31

Læsetid:2 minutter

FØDEVARER Skive- og Sallingegnen har meget at byde på, når snakken falder på lokale råvarer. Det var det primære samtalepunkt i meningsudvekslingen med titlen »Danmark i balance med maden som redskab«, som fandt sted fredag efterm...

Få fuld adgang til alle artikler på skivefolkeblad.dk

Første måned 1 kr.

Herefter 89 kr./md.

FÅ ADGANG NU
MobilePay
Betalingskort

Allerede abonnent? Log ind

Introduktionstilbuddet gælder kun hvis du ikke har haft abonnement de seneste Seks måneder. Abonnementet fortsætter til normalpris efter første måned. Opsig når du vil, til udgangen af indevarende abonnementsperiode. Mindste pris 1 krone.
Har du prøvet os de seneste seks måneder? Se din pris her

Køb adgang i 24 TIMER for 19 kr.

Se flere abonnementer