Forelskede sig i Australien og blev dernede: Nu er Martin fra Skive australsk mester

Han skulle bare på en rejse med kæresten til Australien, men forholdet gik i stykker, kæresten rejste videre, og Martin Gade er aldrig vendt hjem til Danmark og Skive

30. maj 2021, 13.00

Siden Martin Gade var 10 år gammel, har han stået på rulleskøjter. Han kobler af og kommer på afstand af sine tanker, når han ruller af sted på de små hjul. Foto: Hayden Golder

EKSIL-SKIBONITTER Der stod han pludselig. Mutters alene i et helt fremmed land på den anden side af jordkloden. Langt væk fra familie og venner.

Forholdet var brast, kæresten var lige smuttet, og Martin Gade fra Skive havde ingen omgangskreds i Australien.

Lige der overvejede han kraftigt, om det var det, og om han bare skulle tage hjem til Danmark igen....

Læs denne artikel

- og alle andre på Skive Folkeblad fra kun 1 krone

24 Timer

ALLE ARTIKLER I 24 TIMERAdgang til alle artikler i 24 timer

Adgang til debat

skivefolkeblad.dk

Adgang til alle artikler

Adgang til alle artikler

Adgang til debat

Adgang til Læserklubbens fordele

Digital

ALLE ARTIKLER + E-AVIS

Adgang til alle artikler

Adgang til e-avisen

Adgang til e-avis arkivet

Adgang til debat

Adgang til fordele hos Læserklubben

×

Derfor er nyheder - ikke - gratis

Skive Folkeblad vil være bedst til at informere og skabe debat om vores egn.
Folkebladet har en mangfoldig dækning af det lokale liv: Borgernes liv, joblivet, det politiske liv, kultur-og sportsliv, mennesker og livsstil, naturens liv, kriminelt liv og mange andre liv.

Og det kræver mandskab og dygtige journalister, når Skiveegnens nyheder skal findes og skrives. Digitale nyheder kræver derudover, at vi konstant udvikler avisens platforme, så læserne til stadighed får serveret nyhederne på en tidssvarende måde. Derfor er det ikke gratis at få adgang til den bedste nyhedsdækning af hele Skiveegnen.

Vi er lokale med vilje - og den gode nyhed for dig er, at det faktisk er billigt at komme i gang med et abonnement. Vi har et godt tilbud til nye kunder, der - ligesom os, brænder for at følge med i alt, hvad der sker på Skiveegnen. Så skal du ikke nøjes med nogle få nyheder. Eller overskrifter. Og så kan du tale med om det, der sker!