Ny Porschebande i Skive?

13. september 2021, 13.18

Peter Mousten Vestergaard

KRIMINALITET Utryghed, frygt og bekymring bliver i øjeblikket skabt af en bande, der huserer i og omkring Skive. Det drejer sig om en flok unge, der truer byens beboere, laver hærværk og grov kriminalitet. Og det er en opførsel, der på mange måder minder om den, som Porschebanden lagde for dagen.

Det er selvsagt dybt bekymrende!

Skive Politi virkede ellers sikker i sin sag, da de for cirka fire måneder siden udtalte, at der med Porschebandens ende ville komme mere kontrol og ro i byen i forhold til kriminalitet. Det har sidenhen vist sig at være ukorrekt. Meget ukorrekt.

For kriminaliteten og chikanen over for borgerne fortsætter ufortrødent. Senest har en familie fra Dalgas Allé valgt at flytte fra området på grund af utryghed. Derfor er det fuldstændig essentielt, at der bliver slået hårdt ned på den uacceptable adfærd. Det skal ikke tolereres i Danmark!

Danskerne skal naturligvis kunne forlade hjemmet i fred og ro uden at risikere at blive chikaneret eller truet af en bande.

Dansk Folkeparti vil derfor kæmpe for, at denne opførsel får større og mere mærkbare konsekvenser for de kriminelle unge.

Det håber vi, at både Skive Politi og justitsminister Nick Hækkerup (S) er enig med os i.

Indlæser debat...