112

Politiet efterlyser vidner: Kvinde forlod værtshus og blev overfaldet med knytnæveslag

Ifølge kvinden skete overfaldet helt umotiveret

Udgivet:19. maj 2023, 09.02

Læsetid:1 minut

Pauli Vendelbo
Journalist

VOLD Midt- og Vestjyllands Politi efterlyser nu eventuelle vidner til et voldeligt overfald i Skive midtby, der fandt sted torsdag aften.

Omkring klokken cirka 21 forlod en 46-årig kvinde fra Skive værtshuset Jægerkroen i Adelgade, og da hun kom ned til området omkring Bryggeriet, blev hun passet op af en mand.

- Ifølge kvinden blev hun derefter helt umotiveret slået i ansigtet med et knytnæveslag, så hun fik en stor bule i panden. Slaget var også så hårdt, at hun fik et »black-out«, så hun kan intet huske fra overfaldet, siger vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Allan Riis.

På grund af kvindens tilstand efter slaget har politiet ikke meget at gå efter i sagen, og det er derfor, at ordensmagten nu appellerer til eventuelle vidner.

- Nu håber vi på hjælp fra offentligheden, så hvis der er nogen, der skulle have set overfaldet, så vil vi meget gerne høre nærmere. Og man kan kontakte os på telefonnummer 114, siger Allan Riis.

Læs også
Politirapporten: 17-årig pige havde forfalsket både kørekort og sygesikringsbevis Politirapporten: 17-årig pige havde forfalsket både kørekort og sygesikringsbevis
Læs også
Politirapporten: 17-årig pige havde forfalsket både kørekort og sygesikringsbevis