Gå til hovedindhold
Lokalt

2000 til konfirmandmesse

20-01-2019 KL. 15:16
Empty

Mange brugte noget af søndagen på at få inspiration til forårets store fest. Foto: Steen Don

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Skiveegnens Konfirmandmesse, der søndag første gang slog dørene op i Kulturcenter Limfjord (KCL) i Skive, var i bogstavelig forstand en succes fra starten.

- Det væltede ind med folk, da vi åbnede, og det er fortsat lige siden, siger administrerende direktør Bent Mølgaard, KCL.

Omkring 2000 besøgte konfirmandmessen, lyder et forsigtigt gæt, for gæster er sværere at tælle, når der er fri entré.

- Det er ikke blot forårets konfirmander og deres familier, vi har set. Også nogle, der er ude i rigtig god tid, og som måske først skal holde konfirmation om et år eller to, har besøg messen, fortæller Bent Mølgaard.

To modeshow måtte der hentes ekstra stole til, og der var masser af folk ved standene. Og der var tænkt på alt, hvad der hører tileden store dag - tøj, mad, kager, blomster, gaver som smykker, cykler og computere, ligesom der også var inspiration til personlige indbydelser.

- Vi oplever stemningen som rigtig god, og det er tydeligt, at gæsterne kommer med tanke på en stor dag. Humøret bærer i hvert fald præg af, at det er en fest, som de unge skal have med sig videre i livet, forklarer direktøren.

Skiveegnens Konfirmandmesse er afløser for hele to messer, der med få meters afstand i Nr. Søby gennem flere år flere år henvendte sig til det samme publikum.

Selv om direktøren selv forlader KCL i forsommeren, har han svært ved at forestille sig, at så stor en succes ikke gentages.

- Der kan godt blive plads til flere udstillere, vurderer Bent Mølgaard.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland