Hvorfor ikke få sagt hvad I vil?

18. juni 2021, 14.54

Matthias Landeværn Nielsen.

POLITIK Erik er blevet en levebrøds-politiker, og generelt er borgerne ved at være trætte af din udskammende og direkte upolitiske måde af føre en personlig hetz mod alle andre politikere.

Vi har endnu ikke set et eneste politisk tiltag fra Nye Borgerlige, og det må siges i lige nu bare sidder på sidelinjen og råber op. Jeg lovede at holde mund med, hvad der er sket internt i bestyrelsen, så længe jeg sad der, men at lyve om min personlige holdning er ikke ok, du fortolker til din egen fordel og skaber en splittelse mellem os, desværre.

Jeg holder mit ord, hvis du holder dit, ellers må offentligheden jo få kendskab til hvordan I i Nye Borgerlige virkelig er, og at du blandt andet dybest set kun er der for pengene nu. Og jeg vil påpege jeg står fuldt ud bag vores siddende borgemester, Peder Christian Kirkegaard, og derfor stiller jeg op for Venstre i Skive.

Jeg vil helst ikke se andre sidde inde på det kontor. Jeg ville da ønske du havde samme holdning, men det lyder det desværre ikke til, og det er en skam. For hvem vil du så se som borgmester i Skive efter valget? Dig selv eller måske en socialdemokrat?