Plein Air-kunstnere skildrer Skiveegnen næste uge

En gruppe frilandsmalere fra tre forskellige nationaliteter mødes ved Jenle på onsdag den 16. juni for at male i Plein Air-traditionen - den frie luft

11. juni 2021, 15.10

Et af den danske kunstner Finn Brohaves malerier ved Plein Air i 2019. Arkivfoto

KULTUR Hvis man gik rundt med den holdning, at mere end 100 arrangementer til Skiveegnens Kulturuge i næste uge ikke var helt nok, så er der godt nyt. Det er nemlig også året for Museum Sallings Plein Air-arrangement, som siden 2017 er blevet holdt hverandet år.

- Det er faktisk ikke et officielt arrangement til kulturugen, men man kan sige, at det er rigtig he...

Læs denne artikel

- og alle andre på Skive Folkeblad fra kun 1 krone

24 Timer

ALLE ARTIKLER I 24 TIMERAdgang til alle artikler

skivefolkeblad.dk

Adgang til alle artikler

Adgang til alle artikler

Digital

ALLE ARTIKLER + E-AVIS

Adgang til alle artikler

Adgang til e-avisen

×

Derfor er nyheder - ikke - gratis

Skive Folkeblad vil være bedst til at informere og skabe debat om vores egn.
Folkebladet har en mangfoldig dækning af det lokale liv: Borgernes liv, joblivet, det politiske liv, kultur-og sportsliv, mennesker og livsstil, naturens liv, kriminelt liv og mange andre liv.

Og det kræver mandskab og dygtige journalister, når Skiveegnens nyheder skal findes og skrives. Digitale nyheder kræver derudover, at vi konstant udvikler avisens platforme, så læserne til stadighed får serveret nyhederne på en tidssvarende måde. Derfor er det ikke gratis at få adgang til den bedste nyhedsdækning af hele Skiveegnen.

Vi er lokale med vilje - og den gode nyhed for dig er, at det faktisk er billigt at komme i gang med et abonnement. Vi har et godt tilbud til nye kunder, der - ligesom os, brænder for at følge med i alt, hvad der sker på Skiveegnen. Så skal du ikke nøjes med nogle få nyheder. Eller overskrifter. Og så kan du tale med om det, der sker!