112

Politirapporten: Hunde sendt på jagt efter tyve og mystisk havetraktormand med øre-rift sendt hjem

Der går næsten ikke en dag uden indbrud på Skiveegnen lige nu. Onsdag var ikke en undtagelse

Udgivet:02. december 2022, 09.36

Læsetid:3 minutter

Pauli Vendelbo
Journalist| pv@skivefolkeblad.dk

2 måneder siden

112

Hunde sendt på jagt efter tyve: To nye indbrud i Skive

Det vrimler med indbrudssager i Skive i øjeblikket.

Senest skete der to indbrud i løbet af onsdagen, og det skete i hver sin ende af byen.

- Klokken 17.37 havde gerningsmænd brudt en terrassedør op til en villa på Ahornvænget, og tyven eller tyvene kom af sted med blandt andet højttalere fra B&O, siger politikommissær Lars Mikkelsen.

Efterfølgende blev en hundepatrulje sendt rundt i området, men det lykkedes ikke at finde frem til gerningsmændene.

Hunde blev der også brugt i forsøget på at finde de skyldige bag et indbrud i en villa på Klokkedybet i Vinde.

- Indbruddet er sket i tidsrummet fra 18.10 til 18.55, og der er blevet brudt et vindue til badeværelset op, og så er der blevet stjålet smykker, kontanter og en børnepung. Hundene fandt efterfølgende en lædertaske, og alle de spor, vi får fra de mange tyverier, sender jeg ind, så de kan blive samlet, siger Lars Mikkelsen.

Overhaling endte med sammenstød

Tirsdag eftermiddag klokken 14.35 skete der et trafikuheld på Salshøjvej ved Vinderup.

- En 58-årig kvinde fra Struer ville dreje til venstre ad Sdr. Svenstrupvej, og da hun drejede, kørte hun ind i en 37-årig kvindelig bilist fra Vinderup, der var i gang med at overhale hende. Det er endnu uvist, hvor skylden for sammenstødet ligger, men ingen af de to kom noget til, selv om der var større materiel skade på bilerne, siger politiassistent David Dyrmose fra lokalpolitiet i Holstebro.

Mand på havetraktor og med rift i øret blev kørt hjem

Onsdag eftermiddag klokken 16.15 blev politiet sendt til Spar i Jebjerg, hvor der befandt sig en mand, der virkede underlig.

- Vi kom derud, og vi traf også en 45-årig mand fra området, der sad på en havetraktor på parkeringspladsen. Han havde også en rift i det ene øre, men vi kørte ham hjem for at skabe ro og orden på den måde, siger politikommissær Lars Mikkelsen fra lokalpolitiet i Skive.

To involveret i sammenstød: Bilist holdt stille for at dreje og blev påkørt bagfra

En 58-årig kvinde fra Skive overså fuldstændig en anden bilist, da hun onsdag eftermiddag klokken 15.43 kom kørende ad Furvej.

- På Furvej holdt en 47-årig kvinde fra Roslev stille, da hun skulle svinge til venstre ad Hagens Mølle Vej. Og det næste, der skete, var, at den 58-årige kvinde fra Skive kørte ind i den 47-årige kvinde fra Roslev, siger politikommissær Lars Mikkelsen fra lokalpolitiet i Skive.

Selv om det var et voldsomt sammenstød, undgik de to kvinder at blive kørt på sygehuset.

Men bilisten fra Skive får nu en sigtelse for ikke at have holdt tilstrækkelig afstand.

Sigtelse til både chauffør og firmaejer

Da politiet torsdag aften klokken 20 standsede en firmabil på Ny Viborgvej i Højslev, kastede det to sigtelser af sig.

- Den 31-årige chauffør, der kommer fra Skive, havde ikke taget kørekort, og det bliver han selvfølgelig sigtet for. Derudover er firmaets ejer også blevet sigtet, da han har overladt førerretten til bilen til den 31-årige mand, siger politiassistent Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive.

Mand på lille knallert sigtet for spirituskørsel

En 57-årig mand fra Skive blev torsdag eftermiddag klokken 13.52 standset på Østerbro i Skive med for meget alkohol i blodet.

- Manden kom kørende på en lille knallert, og en alkometertest viste, at det burde han ikke have gjort. Derfor er han nu sigtet for spirituskørsel, siger politiassistent Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive.