Nikolaj Stokholm i vild jubel: Far for anden gang

Den kendte komiker og hustruen Isabella har fået datteren Marguerite, som slutter sig til familien, der også består af storebror Osvald.

2. december 2021, 13.41

Nikolaj Stokholm er blevet far for anden gang og har nu både en søn og en datter med hustruen Isabella. (Arkivfoto)

KØBENHAVN Der er ekstra meget at smile af hjemme hos komikeren Nikolaj Stokholm.

Han og hustruen Isabella har nemlig udvidet familien med en lille pige, som slutter sig til storebror Osvald på to år.

Det afslører han på Instagram med et billede, hvor han sidder med parrets pige i armene og spiser madder.

- For 14 dage siden blev vi de lykkelige ejere af den fineste lille pige. Marguerite er hendes navn. Og vi er så glade og stolte og fyldt med kærlighed og frokost, skriver den stolte far.

Parret afslørede også graviditeten på de sociale medier tilbage i maj, og Nikolaj Stokholm fortalte efterfølgende, at familieforøgelsen var en glædelig overraskelse.

- Det var ikke så skemalagt. Men så kiggede vi på Osvald, og vi laver jo fantastiske børn, så hun kommer bare hid og er hjerteligt velkommen. Det bliver skønt!, jublede han over for Ritzau i juni.

- Det er et kæmpestort ansvar at få børn. Og jeg synes, man har ansvaret for at give dem det fineste af livet, og det skal jeg så definere, hvad er. Jeg er blevet meget bevidst om, at jeg ikke skal spilde tiden. Den er blevet kostbar, sagde han i interviewet.

Det var humoren, der i sin tid førte til det første møde med hende, som i 2016 blev hans hustru.

For otte år siden optrådte Nikolaj Stokholm nemlig foran festglade gymnasieelever på skiferie i Frankrig, og midt i mængden fangede studinen Isabella hans blik.

Siden har de været uadskillelige.

- Også efter at jeg mødte min elskede hustru, har humoren været omdrejningspunktet i vores liv.

- Det er faktisk først, efter at vi har fået børn, at jeg er begyndt at tænke på en ny måde, fordi jeg er blevet ægtemand og far, sagde han i interviewet med Ritzau tilbage i juni.

Og nu kan han altså kalde sig for far til to.

/ritzau/