Handicapprisen 2023: Vær med til at bestemme hvem der skal have den

Tidsfrist for indstilling til prisen er 29. september

Udgivet:14. september 2023, 13.29

Læsetid:1 minut

HANDICAPPRIS Årets handicappris i Skive Kommune bliver uddelt til en eller flere, som gør en særlig indsats for at give borgere med et handicap de samme muligheder, som borgere uden handicap.

Og det er borgerne selv, der skal indstille kandidater til prisen.

Skive Kommune opfordrer derfor til, at man indstiller nogen, som, man synes, fortjener årets Handicappris 2023?

- Mange af os kender nogen, der skaber forhold, der kan bidrage til en forøget livskvalitet hos handicappede, eller som skaber mulighed for, at handicappede kan deltage på lige fod med øvrige borgere. Spørgsmålet er bare, om vi husker at indstille dem? lyder det fra Skive Kommune.

Det kræver ikke mange klik på computeren at indstille en kandidat.

På Skive Kommunes hjemmeside kan man læse nærmere om, hvilken mail, man skal sende sin indstilling til. Tidsfrist er 29. september.

Prisen kan også indstilles til virksomheder, der har skabt arbejdspladser for handicappede, eller foreninger, der har skabt aktiviteter og udfoldelsesmuligheder for folk med handicap, dog begrænset til Skive Kommunes geografiske område.

- Kriterierne for at få tildelt handicapprisen er faktisk meget brede, for vi ønsker at støtte nye initiativer og kreativitet. Så vi opfordrer alle til at indstille lige præcis den eller dem, som de kommer til at tænke på, når de hører om handicapprisen, siger Maj-Britt Løgstrup Sørensen, der er formand for Handicaprådet i Skive Kommune. pew

Indlæser debat