Under en time: Koncert med blueslegende blev lynhurtigt udsolgt

Udgivet:11. september 2020, 11.44

Læsetid:1 minut

3 år siden

Mindre end én time tog det fredag morgen.

Så var koncerten med blueslegenden Walter Trout og Blindstone fra Thy den 16. oktober i Skive Theater udsolgt.

- Vi har arbejdet hurtigt - så hvis billetkøberne også er hurtige, når de at få billet til en ekstra koncert den 15. oktober - og det bliver også i Skive Theater.

Det oplyser direktør for Kulturcenter Limfjord (KCL), Knud Bjerre, der har arbejdet sammen med Skive Kommunes kulturkonsulent Ole Riis om at få Walter Trout, der for tiden opholder sig i Thy, til at tage turen til Skive.

Og nu får han altså to aftener i byen.

Med Walter Trout dykkes der ned i de dybeste rødder af bluesrock, hvor vi finder de legendariske Canned Heat og John Mayall & The Bluesbreakers, som Trout spillede sammen med før sin solokarriere. Den gruppe, hvor også Eric Clapton, Peter Green fra Fleetwood Mac og Mick Taylor, senere Rolling Stones, havde været del af.

John Lee Hookers band var Walter Trout også en del af i den periode, der for mange står som netop den, hvor rockmusikken, vi kender i dag, tog form!

Walter Trout er på scenen med en af den danske scenes allerstørste guitarister, Martin Andersen Jepsen og gruppen Blindstone fra Thy.

Blindstone, der har udgivet otte cd’er og turneret rundt i Europa, er en sammentømret powertrio, der siden 2002 har leveret gedigen guitarrock og blues. Sammensætningen er Jesper Bunk på bas, Sigurd Jøhnk-Jensen på trommer og Martin Jepsen Andersen på guitar.

- Koncerterne får plads til blot 150 siddende gæster, så der i disse corona tider er god plads til alle. Der tilbydes i øvrigt gratis mundbind, såfremt det ønskes, siger Knud Bjerre.