112

Politirapporten: 33-årig truet med tæskehold og flere sigtet efter færdselsaktion

Udgivet:25. maj 2023, 13.36

Læsetid:2 minutter

112

30-årig sigtet: Truede med at sende tæskehold

Et pengespørgsmål udviklede sig onsdag til trusler på livet, da en 30-årig mand fra Skive truede med at sende et tæskehold ud til en 33-årig mand fra Salling.

- De var blevet uenige om nogle penge, der var kommet imellem dem, men man må ikke true med at sende et tæskehold af sted. Så derfor er den 30-årige mand nu sigtet for trusler på livet, siger politikommissær Lars Mikkelsen fra lokalpolitiet i Skive.

Aktion på vejene gav flere sigtelser

Onsdag gennemførte lokalpolitiet i Skive en større færdselsaktion på egnen, og det kastede flere sigtelser af sig.

- En 42-årig mand fra Dommerby blev sigtet for at køre bil med en håndholdt mobiltelefon, en 49-årig mand fra Salling blev taget for spirituskørsel, en 27-årig mand fra Skive blev stoppet på en knallert, der kunne køre 76 kilometer i timen, en 56-årig mand fra Højslev blev sigtet for ikke at have det fornødne kørekort til at køre med trailer, og endelig er en 43-årig mand fra Nykøbing blevet sigtet for at køre med både sommerdæk og vinterdæk på bilen, siger politikommissær Lars Mikkelsen fra lokalpolitiet i Skive.

Bilen var stjålet: 36-årig kørte bil påvirket af både alkohol og narko

En 36-årig mand fra Tjele-området havde nærmest fuld plade på lovovertrædelserne, da han klokken 00.37 natten til torsdag blev standset af politiet på Viborgvej i Skive.

- Manden er sigtet for spirituskørsel, da han havde en promille på 1,4. Han er også sigtet for at have stjålet den bil, han kørte i, og så er han sigtet for kørsel under påvirkning af narkotika. Endelig havde han intet kørekort, så han endte med at få fire sigtelser mod sig, siger politikommissær Lars Mikkelsen fra lokalpolitiet i Skive.

Mand sigtet for besiddelse af peberspray

Lokalpolitiet i Skive var onsdag på besøg på en adresse på Brøndumsgade i Skive.

Hvad politiet var der efter, melder historien ikke noget om, men i hvert fald var besøget ikke helt forgæves.

- En 21-årig mand er blevet sigtet for besiddelse af en peberspray. Sådan en må man ikke have, siger politikommissær Lars Mikkelsen fra lokalpolitiet i Skive.

Indbrud i villa

En villa på Frederiksdal Allé i Skive har haft besøg af ubudne gæster.

Indbruddet blev opdaget tirsdag morgen klokken 06.39.

- Der var blevet brudt en terrassedør op, og så har gerningsmændene været rundt i flere rum. Der ligger dog ikke en endelig opgørelse over, hvad der måtte være stjålet, siger politikommissær Lars Mikkelsen fra lokalpolitiet i Skive.