Høker Cup og Fjends Cup: Bliver 2021 værtsholdenes år?

Ørslevkloster er i finalen i Høker Cup, og Sparkær drømmer om det samme i Fjends Cup

29. juli 2021, 18.17

Der var flot fodboldvejr og mange tilskuere i Ørslevkloster onsdag aften. Foto: Høker Cup

CUPFODBOLD Ørslevkloster og Rosendal er klar til at mødes i finalen i Høker Cup på lørdag.

Det står klart, efter de to hold begge sejrede i onsdagens kampe.

Værterne fra Ørslevkloster fik fornøjelsen af at kvalificere sig ved hjælp af en sejr på 1-0 over lokalrivalerne fra Højslev.

Sejren kom i hus i en dramatisk slutfase. Efter at Højslev havde presset på for at få et føringsmål gennem det meste af 2. halvleg, fik ØK’erne et straffespark i det 89. minut, og det omsatte Rasmus Skov til mål.

ØK kunne ud over Rasmus Skov også sende en meget venlig tanke i retning af målmand Martin Jørgensen, som på dagen var umulig at passere for Højslev-spillerne.

Rosendal nåede finalen via en 4-0 sejr over Skive U19. Oliver Pedersen blev dobbelt målscorer for Rosendal. Emil Andersen og Kasper Flou scorede de øvrige to mål.

Mindst 250 tilskuere var på plads i Ørslevkloster, og der blev solgt godt med pølser og øl.

I dagens øvrige kampe spillede Morsø og Doense/Vebbestrup 2-2, mens Prügelknabe med Kasper Kristensen som tredobbelt målscorer vandt 4-2 over Kvik.

A-rækkens store finaledag bliver lørdag, hvor kampene Skive U19-Doense/Vebbestrup, Kvik-Morsø og Prügelknabe-Højslev afvikles inden finaleopgøret mellem ØK og Rosendal.

Semifinaler i Sparkær

Fjends Cup er nået til semifinalerne i aften. Her skal Sparkær møde Borup, mens Feldborg/Haderup og Viborg Nørremarken tørner sammen i den anden kamp. Sparkær er dermed det eneste »rigtige« Fjends-hold tilbage i turneringen og kan med en sejr over Borup tage endnu et skridt mod at overvinde et traume af næsten engelske dimensioner.

Ikke siden 1984 har værterne kunnet løfte pokalen, så med to sejre mere kommer football endelig home til cup-arrangør H. P. Johansens hjerteklub.