Fly mellem Karup og København igen på vingerne

Luftfartsselskabet DAT sender fly til og fra Karup i luften igen fra den 16. august

Udgivet:05. juli 2021, 14.02

Læsetid:2 minutter

Medarbejdere hos DAT har også grund til at smile. DAT genoptager i august corona-lukket flyvning mellem Karup og København. Foto: DAT

Jens Kristensen
Journalist| jkr@skivefolkeblad.dk

LUFTFART Fra den 16. august er det igen muligt at flyve mellem Midtjyllands Lufthavn i Karup og København med flyselskabet DAT.

Ruten har været lukket ned og opstartet ad flere omgange på grund af Coronapandemien.

- Ruten har være på standby ad flere omgange, og derfor vil jeg gerne slå fast, så ingen er i tvivl, at ruten mellem Midtjylland og København starter igen fra den 16. august. Danmark vender retur til en mere normal tilstand, efter at flere og flere er færdigvaccineret mod Corona. Efterspørgslen på at komme hurtigt og nemt til København er stigende. Vi ved, der er et behov for en hurtig forbindelse til København, da vi tidligere har fløjet op til ti daglige afgange. Men alt opstart er svært efter flere måneders nedlukning. Det er dog yderst vigtigt, at vi forholdsvis hurtigt får stablet en rentabel rute på benene, da der ikke er økonomi til at flyve med halvtomme fly, siger Jesper Rungholm, direktør i DAT.

Læs også
Flyrute fra Midtjylland til København lukker ned igen Flyrute fra Midtjylland til København lukker ned igen
Læs også:
Flyrute fra Midtjylland til København lukker ned igen

Lufthavnschefen i Midtjyllands Lufthavn, Frans Bjørn-Thygesen, tilføjer:

- Der har været meget stille, og vi ser frem til at byde vores mange pendlere og erhvervskunder velkommen tilbage og få flere rejsende igennem lufthavnen. Vi glæder os til igen at tilbyde Midtjylland en fast forbindelse til hovedstaden, da vi ved, hvor vigtigt det er for virksomhederne i regionen at komme hurtigt frem og tilbage på ruten med stor regularitet og punktlighed.

Ruten opstartes med en til to daglige afgange på hverdage, og i weekenderne flyves der om søndagen fra både Midtjylland og København. Fra uge 36 er der tre daglige afgange mellem Midtjylland og København samt to afgange om søndagen. Det samme er gældende fra København til Midtjylland.

Ruten vil blive fløjet med et ATR42 fly med plads til 46 passagerer. Flyvetiden er 50 minutter.

Læs også
Flyselskaber sænker prisen på indenrigsruterne Flyselskaber sænker prisen på indenrigsruterne
Læs også:
Flyselskaber sænker prisen på indenrigsruterne

Den første tirsdag i hver måned sætter DAT først til mølle-billetter til salg. for 299 kroner pr. styk hver vej med afrejse den efterfølgende måned. Kampagnen gælder alle ruter og på alle afgange. De første billige billetter udbydes i morgen, tirsdag den 6. juli.

Mest læste

Erhverv

Se flere

Mest læste på Skive Folkeblad

Af samme forfatter

Se flere

Seneste nyt

Se flere