Kun ét nyt tilfælde: Smitten falder en smule

20. juni 2021, 14.18

Arkivfoto.

CORONA Smittetrykket fortsætter med at falde i Skive Kommune. Lørdag var incidensen (antal smittede pr. 100.000 indbyggere den sidste uge) 28,4, og søndag er det tal faldet til 26,2. Så der er altså kun tale om et meget lille fald, men det kunne tyde på, at smitten udvikler sig i den rigtige retning. I løbet af de seneste uge er 12 personer fra Skive Kommune testet positive for coronavirus. Kun én person er blevet registreret smitten fra lørdag til søndag.

Også i Viborg ser man et meget lille fald i smittetryk. Her er incidensen søndag 4,1, hvor den lørdag var 5,2. Det går altså rigtig godt i Viborg Kommune. I faktiske tal er også kun fire personer registreret som smittede inden for den sidste uge.

I Holstebro er smitten helt stabil. Det vil sige, at incidensen både lørdag og søndag ligger på samme niveau. Begge dage er incidensen altså 30,8. I Holstebro Kommune er 18 indbyggere i løbet af de sidste syv dage testet positive.

Situationen er den samme på Mors. Her er smitten også stabil, og både lørdag og søndag er incidenstallet det samme. Begge dage er det 34,6. I faktiske tal er det dog kun syv personer med bopæl i Morsø Kommune, der i løbet af de sidste syv dage har afgivet en positiv coronatest.

På landsplan er der fra lørdag til søndag registreret 189 nye smittetilfælde.

Indlæser debat...