Tvangsauktion: Naboen bød højest på Bodilsen Totalbygs domicil

26. august 2016, 06.51

Morten Stampe var direktør i Bodilsen Totalbyg A/S, der frem til 2014 havde til huse på Hedelund 30. Nu er bygningen på tvangsauktion og Morten Stampe Holding ApS, som ejede den er under tvangsopløsning. Arkivfoto: Steen Don

Tirsdag 13. september bliver der en ny mulighed for at byde på fabriks- og lagerbygningen på Hedelund 30 i Glyngøre, som er på tvangsauktion ved fogedretten i Viborg.

Hedelund 30, der har været ejet af Morten Stampe Holding ApS og har huset anpartsselskabets konkursramte datterselskab, Bodilsen Totalbyg A/S, i en årrække, er denne dag på 2. auktion, efter at kreditoren Realkredit Danmark begærede en ny auktion ved 1. auktion tirsdag 16. august.

Selskabstyrelsen har mellem 1. og 2. auktion af Hedelund 30 anmodet skifteretten om at tvangsopløse Morten Stampe Holding ApS.

Ejendomsværdien på Hedelund 30 blev 1. oktober sidste år vurderet til 3,35 millioner kroner, men på 1. auktion lød højeste bud kun på 2,75 millioner kroner, og det var altså for lidt for kreditoren. Det højeste bud blev ifølge fogedretten i Viborg afgivet af Poul Erik Jespersen, der ejer virksomheden Flex Trim på Hedelund 28, hvor der fremstilles slibehoveder til industrien.

Poul Erik Jespersen lover, at han også er at finde i retssalen, når næste auktionsrunde går i gang, men han er ikke parat til at løfte andet en flig af sløret for, hvad nabobygningen skal bruges til.

- Jeg har startet et helt nyt firma, siger 67-årige Poul Erik Jespersen.

Indtil september 2014 havde Bodilsen Totalbyg domicil på Hedelund 30. Herefter flyttede virksomheden til sit fejlslagne indkøb i Durup, det gamle rådhus, som var tænkt som boligbyggeri, men uden købere til lejlighederne. I maj 2015 begærede Morten Stampe selv Bodilsen Totalbyg konkurs, og siden er flere af hans selskaber på vej til at blive tvangsopløst.