Spansk ligachef langer ud efter PSG for Mbappe-aftale

Kylian Mbappe har tilsyneladende afvist Real Madrid, og chefen for La Liga er utilfreds med PSG.

Udgivet:21. maj 2022, 21.00

Læsetid:1 minut

Kylian Mbappe er ifølge en stribe større medier tæt på at forlænge sit ophold i Paris Saint-Germain.

/ Ritzau /

KØBENHAVN Chefen for den spanske La Liga, Javier Tebas, er alt andet end tilfreds med, at stjerneangriberen Kylian Mbappe ser ud til at forlænge med Paris Saint-Germain.

På Twitter langer Tebas kraftigt ud efter hovedstadsklubben.

Han hævder, at PSG tilsyneladende sprænger banken for at holde på Mbappe, mens klubben ifølge Tebas haft et underskud på godt 5 milliarder kroner i "de seneste sæsoner" og desuden har et lønbudget på 4,5 milliarder kroner.

- Det er en fornærmelse mod fodbolden.

- Al-Khelaifi er lige så farlig som Super League, skriver Tebas med henvisning til PSG's præsident, Nasser al-Khelaifi, og det kuldsejlede Super League-projekt, som PSG ikke var en del af.

La Liga har senere lørdag fulgt op med en længere meddelelse på sin hjemmeside. Her bliver Tebas' kritik og synspunkter gentaget.

La Lige skriver desuden, at man vil indberette PSG til Det Europæiske Fodboldforbund (Uefa), til de franske skattemyndigheder og til relevante institutioner i EU.

Det sker for "at beskytte europæisk fodbolds økonomiske økosystem og bæredygtighed."

Mbappe har gennem lang tid været rygtet på vej til den spanske mesterklub Real Madrid på en fri transfer, men ifølge adskillige store medier har han nu takket nej til fordel for en forlængelse med PSG.

Dermed får Tebas og La Liga ikke tilgang af en af fodboldens største stjerner. Blandet andet i det lys skal udbruddet mod PSG ses.

/ritzau/