Rikke fra Skive skriver bog om Phillip Faber

Udgivet:02. juni 2020, 08.45

Læsetid:1 minut

Rikke Hyldgaard fotograferet sammen med Phillip Faber, som hun i øjeblikket samarbejder med om en bog om den danske sangskat.

Mandag aften lancerede én af landets mest populære mænd, Phillip Faber, komponist og dirigent for DRs pigekor og for tiden i spidsen for den populære morgensang, »en glad nyhed« på de sociale medier.

- Til november udkommer min bog om den danske sangskat, og alt det, sang gør ved os. Journalist Rikke Hyldgaard og jeg begyndte arbejdet længe før corona, og det er som om, at aktualiteten bare er steget siden, skriver Phillip Faber.

For mange i Skive vil navnet Rikke Hyldgaard vække genkendelse, for her voksede hun op. Rikke Hyldgaard beskriver på sin Facebook-profil samarbejdet med Phillip Faber som et »drømmeprojekt«.

Senest skrev Rikke Hyldgaard bogen »Mit lykkelige land« i samarbejde med grevinde Alexandra.

Nu er det så Phillip Faber, der fotograferet i shorts poserer på fotos sammen med Rikke Hyldgaard, der skal fortælle sin historie, der også er historien om gode sange.

- Udover at fortælle om sangen i sin urform, stemmen, fællessang, melodier og alverdens andre ting, så har jeg også valgt 20 af mine yndlingssange, som jeg tillader mig at nørde lidt ned i. Håber, I vil læse med til efteråret, lyder det fra Phillip Faber.

Bogen udkommer på Politikens Forlag.