112

Politirapporten: Cigaretskod antændte drivhus og to biler kørte sammen på Havnevej

Tyveri i varebil og indbrud i villa har også præget det seneste politidøgn

Udgivet:07. februar 2023, 09.20

Læsetid:2 minutter

Arkivfoto

Pauli Vendelbo
Journalist| pv@skivefolkeblad.dk

1 måned siden

Brand i drivhus

Det er en god idé at slukke sin cigaret helt eller smide den væk, når man er færdig med at ryge.

Det kan en 50-årig kvinde fra Roslev-egnen nu snakke med om, efter hun mandag morgen vågnede op til et totalt sodskadet drivhus eller orangeri.

- I første omgang kunne kvinden ikke forstå, hvorfor der havde været ild i drivhuset, og hun kiggede videoovervågningen igennem, men der var ikke noget mistænkeligt at se. Senere kom hun i tanke om, at det kunne være hende selv, der havde glemt et cigaretskod på et havebord af plastik, der stod inde i drivhuset, da hun søndag aften havde siddet og nydt en cigaret, siger politiassistent Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive.

Drivhuset brændte ikke ned ved branden, men det fik altså store sodskader.

Værktøj stjålet fra varebil

I løbet af natten til tirsdag i denne uge har der været indbrud i en varevogn, der holdt parkeret på Lundgårdvej i Rettrup.

- Højre bagdør i varebilen, der er en Renault Master, blev knust, og så blev der efterfølgende stjålet diverse værktøj til i alt 30.000 kroner. Værktøjet tilhører Ginnerup A/S, siger politiassistent Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive.

18-årig bilist overholdt ikke sin vigepligt

En 18-årig mand fra Skive glemte helt at se sig for, da han mandag eftermiddag klokken 17.35 ville svinge fra Nørre Allé og ud på Havnevej i Skive.

- Han overholdt ikke sin ubetingede vigepligt, og da han så kørte ud på Havnevej, kunne en 19-årig mandlig bilist fra Skive ikke undgå at påkøre ham i venstre side. Der skete stor materiel skade ved sammenstødet, men ingen af personerne kom noget til, siger politiassistent Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive.

Den 18-årige, der var årsagen til uheldet, nægter sig skyldig.

Men ifølge politiet så et vidne, hvad der skete.

El-cykel og værktøj stjålet fra villa

I løbet af weekenden har der været indbrud i en villa på Åbakken i Krejbjerg.

- Gerningsmændene har knust en terrassedør, og så har de stjålet en el-cykel af mærket Winther og forskelligt værktøj til en ukendt værdi, siger politiassistent Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive.

Læs også
<span>Løse schæferhunde  skaber frygt i boligområde:</span> Nu opfordrer politiet folk til at gøre én bestemt ting <span>Løse schæferhunde  skaber frygt i boligområde:</span> Nu opfordrer politiet folk til at gøre én bestemt ting
Læs også:
Løse schæferhunde skaber frygt i boligområde: Nu opfordrer politiet folk til at gøre én bestemt ting