112

Bazar-ejer offentliggør video: Her sprænger "bomben"

Udgivet:13. marts 2018, 14.39

Læsetid:2 minutter

Jacob Andersen

Natten til tirsdag lød der et kæmpe brag over Dalgas Torv. En bombe-lignende genstand var af ukendte gerningsmænd blevet placeret uden for Dalgas Mini Bazar, hvor den knuste ruderne og raserede butikken, da den sprængte.

Ejeren af bazaren, Mohamad Jamal, hørte først om hærværket tirsdag morgen.

- Jeg blev ringet op af min lillebror, som fortalte mig, at der var sket noget, og så skyndte jeg mig ned til butikken, siger Mohamad Jamal.

Han driver Dalgas Mini Bazar sammen med sin kone, Suhaila, og de to butiksejere er rystede over nattens hærværk.

- Min kone er meget bekymret, og det er selvfølgelig ubehageligt, siger Mohamad Jamal.

Politiets teknikere arbejder i øjeblikket på stedet, og Mohamad Jamal har fået besked på at blive uden for butikken, så de kan få arbejdsro. Inden teknikerne ankom, fik han et overblik over skaderne i butikken.

- Der er heldigvis kun sket materielle skader. Ruderne er knust, og træværket omkring har taget skade, og der er mange varer, der skal kasseres, fordi der er glasskår og splinter i dem, siger Mohamad Jamal.

Lokalpolitiet i Skive ville tirsdag ikke oplyse om mulige motiver bag hærværket, men blot konstatere, at de var rykket ud til området natten til tirsdag, fordi de havde fået anmeldelser om et brag.

Mohamad Jamal, der også er imam i Det Islamisk Hus i Skive, har tidligere været i medierne, og er blevet politianmeldt på grund af sine udtaltelser om homoseksuelle. Butiksejeren håber ikke, at det er på grund af det, at hans butik er blevet ramt af hærværk.

- Jeg håber, at det er tilfældelige drengestreger, men nu er det politiets opgave at finde ud af, hvad der er sket, siger han.

Der er overvågning omkring butikken, og Mohamad Jamal har overdraget overvågningsmaterialet til politiet.

Læs også
<span>Ruder blæst ud:</span> Bazaren bombet med kanonslag <span>Ruder blæst ud:</span> Bazaren bombet med kanonslag
Læs også:
Ruder blæst ud: Bazaren bombet med kanonslag