112

OPDATERET: Uheldig u-vending forårsagede kollision

Udgivet:31. december 2021, 10.10

Læsetid:1 minut

Foto: Martin Ballund

Peter Andersen
| pean@skivefolkeblad.dk

112- Nørre Boulevard i Skive var fredag morgen mellem spærret i en times tid mellem klokken 9 og 10 nordgående spor tæt på rundkørslen ved Furvej. Det skete efter to biler er stødt sammen

- Der er ikke voldsom personskade, men stor materiel skade, og vi skal lige have Falck til at nødflytte en bil. Derfor er vejen spærret lyder meldingen klokken 9:43 fra vagtchef Ole Vanghøj fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Sammenstødet skete, fordi den ene bil, der blev ført af en 60-årig mand fra Skive, ville foretage en u-vending ind over spærrefladerne på vejen. Han var kørt forkert og ville derfor vende.

Under den manøvre bliver bilen så påkørt af en anden bil med en 55-årig mand fra Viborg bag rattet. Den 55-årige viborgenser kan ikke undgå sammenstødet, fordi han er ved at overhale den 60-årige, der så vælger at foretage u-vendingen.

Læs også
<span>OPDATERET:</span> Uheldig u-vending forårsagede kollision <span>OPDATERET:</span> Uheldig u-vending forårsagede kollision
Læs også:
OPDATERET: Uheldig u-vending forårsagede kollision

Selv om sammenstøddet gav voldsom materiel skade, ser det ud til, at de involverede personer er sluppet forholdsvis heldigt fra den voldsomme kollision.

Men for bilisten, der foretog u-vendingen, venter der et politimæssigt efterspil i form af klip i kørekortet og muligvis en betinget frakendelse af førerretten.

- Det koster lidt, når man vender uden at sikre sig, at det kan foregå uden at blive påkørt, siger vagtchefen.

Læs også
<span>OPDATERET:</span> Villa udbrændt efter voldsom brand <span>OPDATERET:</span> Villa udbrændt efter voldsom brand
Læs også:
OPDATERET: Villa udbrændt efter voldsom brand