Skive fik læsterlige klø: Velkommen til Ligaen

12. maj 2021, 19.28

Sæsonen sluttede med klap i den bare til Daniel Guldsmed og Co. Foto: Steen Don

Sæsonens sidste håndboldkamp med Skive fH’s herrer involveret var en forsmag på, hvad skibonitterne har i vente efter weekendens oprykning til Ligaen.

Og den korte konklusion er, at det bliver både op ad bakke og i modvind, for skibonitterne, når de stempler ind. Pokalmodstanderne fra Skanderborg Håndbold vandt nemlig sikkert og uden større slinger i valsen med cifrene 24-39.

SfH’erne var ellers godt med ved pausen. Trods en træg indledning og tidligt bagud 3-8 fik Skive næsten kontakt og var kun bagud 15-18 halvvejs. Men det var tydeligt, Skanderborg havde mere i posen, og da de åbnede op for den med samme tempo, som de indledte kampen med, trak de sikkert fra igen.

Det knækkede fuldstændig ved 23-29. Da var vilje og humør feset ud af hjemmeholdet, som fik grusomme klø det sidste kvarter af Skanderborg, som aldrog lettede foden fra gaspedalen.

Kampen bød på afsked med en lang række spillere. Målmand Jesper Sørensen indstiller karrieren og fortsætter som direktør i klubben, Daniel Guldsmed skifter til KIF Kolding, Jeppe Gade vender retur til Bjerringbro-Silkeborg, og Joshua Grace, Sebastian Kanstrup, og Casper Dohn finder nye græsgange. Måske også keeper Magnus Brandbyge, som dog forhandler om en ny aftale med Skive, efter hans oprindelige kontrakt med Århus Håndbold gik i vasken som følge af Århus’ konkurs

Indlæser debat...