SIK-fans arrangerer ny demonstration fredag aften: »Reglerne er latterlige«

19. marts 2021, 13.18

For anden hjemmekamp i træk kan SIK i aften se frem at spille fodbold lige ved siden af en demonstration.

Sidst var det rivalerne fra Viborgs fans, der havde anmeldt en demonstration på volden ved museet, og denne gang er det så Skive Sharks, der har anmeldt demonstration.

På den måde kan fodboldfans nemlig helt lovligt forsamles flere end 10 og se kampen mod FC Helsingør.

Anders »Jungle« Nielsen fra Skive Sharks fortæller, at der er flere årsager til, at han har valgt at arrangere aftenens demonstration.

Helt grundlæggende handler det bare om at se fodbold. Men derimod vil han gerne sætte fokus på paradokset i, at man ikke må være til stede på et stadion under ordnede forhold, men gerne må klumpe sig sammen under en demonstration.

- Det er jo latterligt. Vi vil bare gerne se fodbold. Det er helt tosset at vi gerne må stå som sild i en tønde under en demonstration, men vi må ikke være inde på stadion, hvor vi kan holde afstand og samtidig støtte vores klub økonomisk. Det er som om myndighederne totalt ignorerer, at der ikke har været et eneste smittetilfælde, der kan knyttes til fans på et stadion, siger Anders »Jungle« Nielsen.

Han forventer, at 15-20 fans vil deltage i aftenens fodbold-demonstration og understreger, at han forventer at det kommer til at foregå stille og roligt. Han medbringer affaldssække og håndsprit, og lover, at de forsamlede nok skal rydde pænt op efter sig.