Uventet udfald: Drama om landboforenings fusion med Thy og Lemvig

Landboforeningen Limfjord skal ud i en ekstraordinær generalforsamling

1. juni 2021, 01.51

Skepsis og kritik. Nu står bestyrelsen både uden direktør og uden medlemmernes ja til en fusion. Landboforeningen Limfjord varsler ekstraordinær generalforsamling. Foto: Joan Thora E. Laurberg

ERHVERV I flere måneder har bestyrelser arbejdet henimod en fusion mellem de tre landboforeninger i henholdsvis Skive, Thy og Lemvig.

Mens der både hos LandboThy og Lemvigegnens Landboforening er markant flertal for, at de tre foreninger skal fusionere, så ser det helt anderledes ud i Skive.

På Landboforeningen Limfjords generalforsamling, der mandag aften fandt sted i Søby-Højslev Arena...

Læs denne artikel

- og alle andre på Skive Folkeblad fra kun 1 krone

24 Timer

ALLE ARTIKLER I 24 TIMERAdgang til alle artikler

skivefolkeblad.dk

Adgang til alle artikler

Adgang til alle artikler

Digital

ALLE ARTIKLER + E-AVIS

Adgang til alle artikler

Adgang til e-avisen

×

Derfor er nyheder - ikke - gratis

Skive Folkeblad vil være bedst til at informere og skabe debat om vores egn.
Folkebladet har en mangfoldig dækning af det lokale liv: Borgernes liv, joblivet, det politiske liv, kultur-og sportsliv, mennesker og livsstil, naturens liv, kriminelt liv og mange andre liv.

Og det kræver mandskab og dygtige journalister, når Skiveegnens nyheder skal findes og skrives. Digitale nyheder kræver derudover, at vi konstant udvikler avisens platforme, så læserne til stadighed får serveret nyhederne på en tidssvarende måde. Derfor er det ikke gratis at få adgang til den bedste nyhedsdækning af hele Skiveegnen.

Vi er lokale med vilje - og den gode nyhed for dig er, at det faktisk er billigt at komme i gang med et abonnement. Vi har et godt tilbud til nye kunder, der - ligesom os, brænder for at følge med i alt, hvad der sker på Skiveegnen. Så skal du ikke nøjes med nogle få nyheder. Eller overskrifter. Og så kan du tale med om det, der sker!