Skive Awards vender tilbage: Erhvervslivet får igen en aften med fælles hyldest

Udgivet:06. juli 2021, 08.42

Læsetid:2 minutter

»Der arbejdes med fire forskellige sponsorpakker, så alle har mulighed for at støtte hyldesten til erhvervslivet på Skiveegnen,« siger Jeanette Kilde fra Kilde Connect. Hun er med i styregruppen, som arbejder på igen at gennemføre et Skive Business Awards-show. Arkivfoto

ERHVERV Skive Business Awards vender tilbage, og der er igen lagt op til en fælles hyldest af det lokale erhvervsliv.

Flere lokale er gået sammen om arrangementet og har dannet en styregruppe med repræsentanter fra Business Skive, KulturCenter Skive, Kilde Connect, Bizz Up og JCI Skive.

- Vi bor på en egn, hvor vi får tingene til at ske. Erhvervslivet i Skive er bygget på iværksættere og folk med ben i næsen. Hvert år bliver vi imponeret over de resultater og den kampgejst, som vores lokale erhvervsliv gang på gang viser, siger erhvervsdirektøren hos Business Skive, Lars Fjalland.

Styregruppen peger på vigtigheden af, at Skiveegnen også fremadrettet har et arrangement, der støtter og hylder det lokale erhvervsliv, og varsler et award show, der på mange måder vil ligne tidligere udgaver af en fælles hyldest til det lokale erhvervsliv.

Læs også
<span>Corona har ramt hårdt:</span> Skive Awards-arrangør er gået konkurs <span>Corona har ramt hårdt:</span> Skive Awards-arrangør er gået konkurs
Læs også:
Corona har ramt hårdt: Skive Awards-arrangør er gået konkurs

Det nye Skive Business Awards finder sted torsdag d. 27. januar 2022 i KulturCenter Skive (KCS), og der er lagt op til et arrangement, hvor der vil være tid til et foredrag fra en person kendt fra erhvervslivet.

KCS-direktør Knud Bjerre siger:

- Vi er glade for, at vi i KulturCenter Skive kan danne rammen om Skive Business Awards, og vi glæder os til at byde det lokale erhvervsliv velkommen til en fantastisk aften i Koncertsalen. I kulturcentret har vi mulighed for at sætte de helt rette rammer for et arrangement som dette, og vi støtter fuldt ud at hylde erhvervslivet på Skiveegnen.

Frem mod showets start bliver det styregruppens øvrige personer, der vil stå for mange af opgaverne: Jeanette Kilde fra Kilde Connect, Lise Korsgaard fra Bizz Up samt Julie Lysdal Markussen fra JCI Skive. De seneste uger har de arbejdet på at finde kandidater til de forskellige fagjuryer og set nærmere på mulige lokale virksomheder, som vil være interesserede i at støtte arrangementet med et sponsorat.

- Vi har efterhånden fået dannet os et godt overblik over opgaverne samt nogle af de virksomheder, som, håber vi, vil bidrage til arrangementet. Vi har gode erfaringer at trække på fra de seneste år, og vi kommer alle med stærke netværk i bagagen. Vi har en klar tro på, at erhvervslivet på Skiveegnen vil støtte fortsat at have et arrangement, der hylder erhvervslivet på egnen. Arbejdet med at finde sponsorater til arrangementet er indledt og fortsætter hen over sommeren. Der arbejdes med fire forskellige sponsorpakker, så alle har mulighed for at støtte hyldesten til erhvervslivet på Skiveegnen, siger Jeanette Kilde, Kilde Connect.

Læs også
<span>Skive Awards:</span> Stærk iværksætter fik æresprisen <span>Skive Awards:</span> Stærk iværksætter fik æresprisen
Læs også:
Skive Awards: Stærk iværksætter fik æresprisen
Læs også
<span>Gik du glip af vinderne til Skive Awards:</span> Her er de! <span>Gik du glip af vinderne til Skive Awards:</span> Her er de!
Læs også:
Gik du glip af vinderne til Skive Awards: Her er de!

joan