Kulturugen kommer flyvende fra start med koncerter, vandreture og lertøj

Lørdag den 12. juni markerer begyndelsen på Skiveegnens Kulturuge, hvor der vil være mere end 100 kulturelle arrangementer at opleve på syv dage

11. juni 2021, 15.11

Dizzy Mizz Lizzy skal spille hos KulturCenter Skive og kommer til at markere åbeningen for kulturugen med et brag. Arkivfoto: Lindy Jørgensen

KULTUR Har du planer for weekenden? Hvis ikke, så er der ingen grund til gråd, for der er mere end 30 forskellige arrangementer at tage til i løbet af lørdagen og søndagen, som er åbningsweekenden for Skiveegnens Kulturuge.

Der vil være masser af koncerter arrangeret af blandt andre Drivhuset, NÆST, Lybystrand og KulturC...

Læs denne artikel

- og alle andre på Skive Folkeblad fra kun 1 krone

24 Timer

ALLE ARTIKLER I 24 TIMERAdgang til alle artikler

skivefolkeblad.dk

Adgang til alle artikler

Adgang til alle artikler

Digital

ALLE ARTIKLER + E-AVIS

Adgang til alle artikler

Adgang til e-avisen

×

Derfor er nyheder - ikke - gratis

Skive Folkeblad vil være bedst til at informere og skabe debat om vores egn.
Folkebladet har en mangfoldig dækning af det lokale liv: Borgernes liv, joblivet, det politiske liv, kultur-og sportsliv, mennesker og livsstil, naturens liv, kriminelt liv og mange andre liv.

Og det kræver mandskab og dygtige journalister, når Skiveegnens nyheder skal findes og skrives. Digitale nyheder kræver derudover, at vi konstant udvikler avisens platforme, så læserne til stadighed får serveret nyhederne på en tidssvarende måde. Derfor er det ikke gratis at få adgang til den bedste nyhedsdækning af hele Skiveegnen.

Vi er lokale med vilje - og den gode nyhed for dig er, at det faktisk er billigt at komme i gang med et abonnement. Vi har et godt tilbud til nye kunder, der - ligesom os, brænder for at følge med i alt, hvad der sker på Skiveegnen. Så skal du ikke nøjes med nogle få nyheder. Eller overskrifter. Og så kan du tale med om det, der sker!