Musikken er tilbage: Johan Kolstrup gav årets første koncert på Skive Theater

6. maj 2021, 23.12

Johan Kolstrup fik æren af at holde den første koncert på Skiveegnen i 2021. Foto: Steen Don

Aftenens koncert med Johan Kolstrup tiltrak omkring 30 koncertgængere, som målrettet satte sig omkring caféborde nær scenen på Skive Theater, hvor der hverken har været liv eller musik i det seneste halve år. Så meget desto mere fyldte gensynets glæde i teatersalen, hvor et feststemt publikum var så tæt på kunstneren, at de på afslappet vis kunne holde samtaler med ham mellem de forskellige numre.

- Jeg må ærligt sige, at det var den fineste velkomst, jeg nogensinde har fået i Skive. Det var et skønt publikum, som var med mig hele vejen, så det er jeg taknemmelig for, fortæller Johan Kolstrup efter koncerten.

Han spillede en række sange fra sit nyeste album »Frk. Andersen & Motorcykelracet«, som han udgav i marts. Flere af sangene tager udgangspunkt i et brud med en kæreste, og de sorger, forandringer og nye perspektiver der følger med. De nye sange udmærker sig i særdeleshed ved, at de er sunget på dansk, hvilket er temmelig nyt for Johan Kolstrups kunstneriske virke. Det har dog ikke voldet de store vanskeligheder at skifte fra de engelske tekster:

- Jeg har mærket, at jeg er kommet tættere på mig selv ved at skrive og synge på modersmålet, fortæller han.

Læs mere i Skive Folkeblad.

Indlæser debat...