Konservative 103 år med tro på fremtiden

4. januar 2019, 11.28

Hermed de bedste ønsker om et godt og positivt nytår til alle. For Det Konservative Folkeparti har 2018 været et meget begivenhedsrigt og spændende år med mange gode og positive oplevelser og resultater.

I februar måned 2019 fylder Det Konservative Folkeparti 103 år. Hvis man har klaret den bedrift at leve i 103 år, er det nok fordi, man har gjort et eller andet rigtigt i livet. Man har sikkert nogle gode gener, men man har også forvaltet sine muligheder og levet sundt, for ellers var man jo ikke nået så langt, - det er almindelig logik.

Det Konservative Folkeparti har en lang historie og storhedstiden var under Poul Schlüter, som alle konservative med mega stolthed kan se tilbage på.

Hvorfor har Det Konservative Folkeparti så eksisteret så længe? Fordi Danmark og danskerne har brug for et parti med ægte konservative værdier.

Det Konservative Folkeparti har blandt andet i kraft af sin lange historie en samlet politik, der omfatter alle de væsentlige samfundsanliggender.

Danmark har hårdt brug for højtspecialiseret samt andre typer arbejdskraft, for at kunne klare sig i den globale konkurrence.

Det Konservative Folkeparti har alle dage været erhvervslivets stemme, da erhvervslivet skaber forudsætninger for velstand og velfærd, der i sidste ende kommer alle danskere til gode.

Det skal kunne betale sig at arbejde og som borger i Danmark skal man bidrage, det man kan. Jeg tror i bund og grund, at langt de fleste mennesker gerne vil bidrage, da det at have et arbejde er stærkt forbundet med ens identitet og selvværd.

Vi glæder os meget over, at der er faldet ro over det borgerlige Danmark igen. Selvom det til tider har set svært ud, har Det Konservative Folkeparti vist og været medvirkende til, at der kunne arbejdes tæt og fornuftig sammen, når det gjaldt.

Og arbejdes sammen, det skal der nu, samt også fremover. Det Konservative Folkeparti vil og skal knokle for Danmark og for danskerne, det er derfor, vi er her for at føre konservativ politik.

Den aktuelle og nuværende tid er faktisk mere konservativ, end man nok lige skulle tro. Fremtidens mange store udfordringer nærmest skriger efter sunde, borgerlige konservative løsninger.

Med tak for den store opbakning i årets løb, ønskes alle hermed et godt og positivt samt lykkebringende nytår.

Vi bevæger os stille og roligt i den rigtige retning og fremad igen.

Med venlig hilsen

Karl Højhus Jeppesen,

formand,

Konservative

Herning Kommune,

Elme Allé 3C,

6933 Kibæk