Kreds af borgere køber Paludan ud af nedlagt friskole

Udgivet:18. december 2020, 08.38

Læsetid:1 minut

Peter Andersen
Digital redaktør| pean@skivefolkeblad.dk

- Rødding Udviklingsråd har underskrevet en købsaftale på ejendommen Strandvej 5 i Rødding til overtagelse 1. januar 2021.

Sådan skriver udviklingsrådets formand, Finn Andersen, i en pressemeddelelse.

- Det er sket efter et længere og fint forhandlingsforløb. Nu afventer vi tinglysning af købet, står der i pressemeddelelsen, som er sendt ud fredag morgen.

Udviklingsrådet har arbejdet målrettet på at købe ejendommen, siden det i november kom frem, at Rasmus Paludan havde købt ejendommen. Ifølge Finn Andersen er det »en kreds af borgere«, der har gjort det muligt for Rødding Udviklingsråd at erhverve ejendommen.

- Flot og vigtigt arbejde af alle involverede - mange tak for det. Nu forestår så et større arbejde med at afklare hvad ejendommen kan anvendes til. Rødding Udviklingsråd skal naturligvis ikke på sigt drive ejendommen, skriver Rødding Udviklingsråd.

Læs også
<span>Sælger af friskole undrer sig:</span> »De lokale har haft muligheden« <span>Sælger af friskole undrer sig:</span> »De lokale har haft muligheden«
Læs også:
Sælger af friskole undrer sig: »De lokale har haft muligheden«

På grund af corona og helligdage vil det tidligst ske 4. januar 2021.

Rasmus Paludan har allerede sikret sig en anden ejendom. Ved en tvangsauktion for to uger siden købte Paludan en friskole i byen Hoven ved Tarm for 520.000 kroner.

Læs også
Udviklingsråd vil købe skole for næsen af Rasmus Paludan Udviklingsråd vil købe skole for næsen af Rasmus Paludan
Læs også:
Udviklingsråd vil købe skole for næsen af Rasmus Paludan