Her er de hotteste single-mænd: Gidsel er det rene guf

Remee og Mathias Gidsel er hotte, kronprinsen tog til rap-koncert, Rosa Lund har det svært med dating og andet nyt fra de kendtes verden ...

Udgivet:04. maj 2023, 11.46

Læsetid:5 minutter

Mathias Gidsel. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Rasmus Viuff
Egnsredaktør

Se og Hør har lavet en liste over de hotteste mænd i kongeriget - vel at mærke hotte mænd, der er singler og dermed ledige på markedet.

En af dem er 51-årige Kåre Quist, som for ikke så længe siden blev dumpet af Pernille Nygaard. På reddit.com diskuterer man, om Kåre får botox, men det vil vel kun gøre ham endnu mere glat og lækker.

Der er også Remee, 48, der venter på Mathilde Gøhlers afløser,

Felix Smith, 46, har ifølge Se og Hør kun en hund hjemme hos sig lige nu.

Søren Rasted, 53, kendt fra Aqua, fra De grå Sider og fra Natholdets øllede julekalender, skulle også stadig være ledig efter sit farvel til Lene Nystrøm.

Gulddreng - Malthe Ebert, 28 - er også en markant fyr, der er alene.

Og så er der Mathias Gidsel, 24, der spiller håndbold. Ham skal du dog til Berlin for at være sammen med.

Kronprinsen på rap-tur

Mens Mary har brugt tid i Stillehavet for at sætte fokus på klimaforandringer, og hvad de gør ved levevilkår rundt på kloden, tog kronprinsen til koncert med rapperen Post Malone.

At Frederik var til stede i Royal Arena, var der ikke så mange, der opdagede, men Louise Lund Hansen, 27, gjorde. Så hun fik sit livs selfie, da hun gik hen og spurgte om lov.

- Vi sad få pladser fra ham, og synes, det kunne være sjovt at tage et billede sammen. Han var flink og imødekommende og frisk på en selfie, siger Louise til Se og Hør.

Koldt mellem Linse og Didde

Linse Kessler fra »Bryggen« taler ikke længere med Didde Skjelmose, 48.

Ifølge Linse er årsagen afstanden. Didde er flyttet til Vamdrup i det jyske.

- Der er for lang afstand, og nu ses vi ikke mere, når vi skal lave »Bryggen« og sådan noget, desværre, siger 57-årige Linse i Se og Hør.

Næh, »Bryggen« er slut.

- Jeg er jo sådan én, der sætter mig i nye gøremål, så er der hele tiden nye ting, der dukker op, siger Linse, der også erkender:

- Vi er meget forskellige. Hun er utrolig følsom og tager mange ting nært, og når man gør det, så bliver man ked af mange ting.

Se og Hør fortæller også, at årsagen til bruddet er, at Didde har fået nok af Linse, som hun hele tiden har stået i skyggen af - som det har vist sig i den løn, de fik for deres arbejde i tv-serien.

Ziegler er tilbage i borgmesterstolen

Borgmesteren i Høje Taastrup, Michael Ziegler, har været hårdt ramt af sygdom, men nu er han snart tilbage i borgmesterstolen, fortæller Ekstra Bladet.

- Jeg har været gennem et omfattende behandlingsforløb med kemoterapi, stamcelletransplantation og behandling med immundæmpende medicin. Det har ikke været nogen fest, skriver Ziegler på Facebook.

Han fik sine stamceller fra en ung kvinde i Chile.

Han har i DR’s »Genstart« fortalt om besværet med at finde en egnet donor og om glæden ved, at en kvinde på den anden side af kloden ville hjælpe ham.

Uden den hjælp var hans udsigter dårlige.

»Behandlingen har virket. Mine tal er rigtig gode. For eksempel er 99 procent af mine blodceller nu skabt af donors stamceller. Med andre ord er der nu kun 1 procent tilbage af »mig«. Det er rigtig godt, for kræften blev jo i sin tid skabt af mutationer i mit eget system,« skriver Ziegler.

Enhedslistens Rosa Lund har det svært med dating. foto: Henrik R Petersen/Ritzau Scanpix

Røde Rosa fik en dårlig blå date

Rosa Lund, 36, der sidder i Folketinget for Enhedslisten, tager på dates for at finde en kæreste, men det er ikke helt nemt, siger hun i Ekstra Bladets podcast »Superlike«.

- Jeg har haft nogle ubehagelige oplevelser med nogle mænd, som i hvert fald ikke har villet mig det godt, fortæller hun.

- Jeg mødtes for eksempel med en fyr i 2015 eller i 2016, som viste sig at være fra Trykkefrihedsselskabet. Og han ville bare gerne mødes med mig for at fortælle mig, hvor mange flygtninge han gerne ville slå ihjel. Siden har jeg ikke været på Tinder.

Til gengæld kan man finde Rosa på dating-apperne Bumble og Feeld.

Kærligheds-knas med Langer

Mads Langer, 39, må have et eller andet. For ellers ville enhver nok have droppet ham efter det, han udsatte sin kone, Julie Lillelund, 29, for.

De to mødtes på Fatter Eskild i Aarhus for knap 10 år siden, fortæller Se og Hør. Dengang ville Mads gerne noget, men Julie ville ikke. Efter en periode fandt de dog sammen, og så en dag - så slog Mads op.

»Han stopper ligesom vores relation, fordi han siger til mig, at hans livs kærlighed endelig er blevet single, og nu er han nødt til at give det et skud - så han må desværre stoppe med mig,« fortæller Julie i podcasten »112 for knuste hjerter«.

Det værste var måske, at Mads- drengen slog op på sms. Julie blev rasende og kastede op af sorg.

Tre måneder senere mødtes de på Fatter Eskild igen. Hun ville ikke snakke med ham.

- Så siger han ligesom: »Undskyld. Jeg tog fejl. Hun var ikke mit livs kærlighed - du er mit livs kærlighed. Undskyld, Undskyld«, fortæller Julie.

Og så prøvede de igen ... med lidt større held.

Christiane drømmer om endnu et barn

Christiane Schaumburg-Müller Åxman, 41, mistede sit ufødte barn, da hun var gravid i sjette måned - det skete for 11 måneder siden.

Og tv-personligheden fortæller nu i Se og Hør, at hun har fundet fred med, at hun har mistet en søn.

Men hun har ikke opgivet håbet endnu.

- Vi drømmer helt klart om at få et barn mere. Lige da det skete, var jeg sådan: »Det skal bare være nu« - men der er kroppen slet ikke med, og man er i sine følelsers vold, siger hun.

Og så var hun i Nepal for at lave tv. Opholdet fik hende til at indse, at hun skulle være mere tålmodig med drømmen om endnu en graviditet.

Læs også
Tv-værten om sex: Bollevenner er bare bedst Tv-værten om sex: Bollevenner er bare bedst
Læs også
Tv-værten om sex: Bollevenner er bare bedst
Læs også
Nej til mænd: Kvindekamp på scenen med Stine Nej til mænd: Kvindekamp på scenen med Stine
Læs også
Nej til mænd: Kvindekamp på scenen med Stine