112

Politirapporten: Fuld mand skabte utryghed og kastede øldåse mod politiet

Den unge mand blev til sidst kørt hjem, og med sig fik han en sigtelse for brud på ordensbekendtgørelsen

Udgivet:16. marts 2023, 12.40

Læsetid:2 minutter

Pauli Vendelbo
Journalist| pv@skivefolkeblad.dk

FULDSKAB

Fuld mand skabte utryghed og kastede øldåse mod

En 25-årig udenlandsk mand fra Skive skabte utryghed ad flere omgange i løbet af onsdagen.

Første gang var klokken 11.31, da politiet fik en opringning fra 365 Discount-butikken på Egeris Torv.

- Manden opførte sig underligt inde i butikken, og han skabte utryghed for både de handlende og butikkens personale. Derfor ville butikken gerne have vores hjælp til at bortvise ham, og det gjorde vi så, siger politiassistent Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive.

Men et par timer senere var den gal igen.

Denne gang fik politiet opringninger fra borgere på Brårupvej, der var utrygge ved en person, der var tydeligt beruset.

- Vi kørte af sted igen, og vi fandt personen på Kirke Allé. Der var tale om den samme person, der havde skabt uro inde i 365 Discount, og da han opdagede patruljen, kastede han en halvfuld øldåse af sted, som ramte den ene kollega på benet, så han fik buksebenet smurt ind i øl, siger Niels Bach.

Den 25-årige mand er nu sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, og han slipper i første omgang for sigtelse for vold mod polititjenestemand, da det var uklart, hvorvidt han bevidst kastede øldåsen mod betjenten.

- Han blev efterfølgende kørt hjem, da vi ikke kan have ham til at gå rundt på gaden i sådan en tilstand, siger Niels Bach.

Fokus på mobiltelefoner i trafikken: Tre bilister har fået sigtelser

Denne uge har politiet ekstra fokus på brug af mobiltelefoni under kørsel.

I løbet af tirsdag og onsdag kastede det tre sigtelser af sig.

- Da en patrulje tirsdag formiddag kørte til Højslev for at sikre sig videoovervågning i forbindelse med en voldssag, skrev de to sager, hvor bilister brugte deres mobiltelefon, mens de kørte bil. Og onsdag blev der så stoppet en 18-årig kvinde fra Roslev, da hun talte i mobiltelefon, da hun kom kørende ad Brovej. Vores indsats fortsætter ugen ud, siger politiassistent Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive.

To sigtelser da bil blev stoppet på Østerbro

Onsdag eftermiddag klokken 13.01 standsede politiet en 22-årig mand fra Skive, da han kom kørende i en bil på Østerbro i Skive.

- Det viste sig, at manden har fået frakendt sit kørekort, så derfor er han nu blevet sigtet for kørsel uden førerret, siger politiassistent Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive.

Med i bilen var en 25-årig kammerat, der også kommer fra Skive, og han er nu blevet sigtet for at overdrage sin bil til den 22-årige, da de kom kørende i hans bil.

Læs også
<span>Politirapporten:</span> »Gratis« musikere stjal modelskib på Midtskiws og 39-årig truede med at brænde butik ned <span>Politirapporten:</span> »Gratis« musikere stjal modelskib på Midtskiws og 39-årig truede med at brænde butik ned
Læs også:
Politirapporten: »Gratis« musikere stjal modelskib på Midtskiws og 39-årig truede med at brænde butik ned