Svar til Lise Jensen

25. juli 2021, 07.08

Erik Mortensen.

SAGSBEHANDLING Svar på Lise Jensens læserbrev 22. juli 2021. Jeg har i dag fundet og læst dit læserbrev fra den 16. juli. Efter at jeg har læst det, kan jeg forsikre dig om, at det ikke havde haft nogen betydning for det læserbrev jeg havde i Skive Folkeblad den 20. juli.

Du skriver, at du har set mit læserbrev, men har du også læst og forstået det? Nej, desværre Lise Jensen. Du vil ikke forstå, det der bliver skrevet og sagt i denne for vores kommunens dårlige sag. Når jeg nu læser dit sidste læserbrev og sammenligner det med dit Facebook profilbillede, så forstår jeg alt meget bedre.

For en god ordens skyld har jeg haft to personer til at studere læserbrevene, og de artikler der er skrevet om denne sag. Ingen af de 2 forstår dine angreb, ikke alene på mig og Nye Borgerlige, men sandelig også dit angreb på Grethe Breum. Hvorfor skulle vi misbruge din datters navn? Det er jo dig der har ført sagen til Skive Folkeblad, når sådant sker, har alle en ret til at kommenterer på det. Vi som ønsker en anden politik i Skive kommune har endda en pligt til, at komme med vores syn på sagen.

Jeg undrer mig over, at du på Facebook bruger et læserbrev fra os i Nye Borgerlige, hvor du støtter os, du bruger det i hvert tilfælde positivt for os, hvorfor? Dine rosende ord om Elsemarie Trøst og Per Jeppesen kan undre mig. Jeg er overbevist om, at den »hjælp´«, du påstår at have fået, kun er for at redde deres eget politiske skind. For sagen er den, at denne sag aldrig burde være kommet til offentlighedens kendskab, hvis de to personer havde passet deres arbejde som Byrådspolitiker. Tænk hvor meget du og din datter havde været forskånet for, hvis bare Per Jeppesen og Elsemarie Trøst havde passet Deres arbejde.

Med din KOVENDING i denne sag, hvor du først har sympati for Nye Borgerlige og dernæst det modsatte. Og så igen en ny KOVENDING hvor du til slut i dit læserbrev ønsker hjælp fra mig og Nye Borgerlige til at finde ud af noget i den kommunale forvaltning hvor socialdemokraten Niels Ole D. Nielsen er formand. Den opførsel fra din side skriger til himlen. Det ville jo være så let som at klø sig selv i nakken, for Per Jeppesen og Elsemarie Trøst at finde ud af det. Vil Per Jeppesen og Elsemarie Trøst ikke hjælpe med det? Nej, åbenbar ikke og hvorfor? Man kan jo tænke sit.

Jeg kan berolige dig med, at jeg fortsat vil støtte dig i denne og evnt. andre sager hvor kommunen ikke vil behandle dig og din datter ordentlig, det er nemlig min og Nye Borgerliges politik. Heldigvis kan jeg glæde mig over alle de positive tilkendegivelser jeg, i nu snart mage år har fået for at hjælpe borger i Skive kommune. Det er så ikke altid lykkes, at hjælpe dem til den rigtige hjælp, men det er jo noget de siddende politiker så må stå på mål for.

Du nævner i dit læserbrev, at Per Jeppesen forsøger at gøre en forskel, det må man så sandelig også sige, at han har gjort i de sidste mange år, men kun for egen vindings skyld.

Indlæser debat...