Destination Limfjorden viste nye oplevelser til generalforsamling

Turismesamarbejdet mellem kommunerne Morsø, Skive og Struer holdte sin generalforsamling i KulturCenter Skive, hvor et stort antald deltagere dukkede op

1. juni 2021, 08.44

Sælsafari er en af 15 oplevelser, som Destination Limfjorden løftede sløret for til generalforsamlingen i KulturCenter Skive. Pressefoto

TURISME Der var stort fremmøde til Destinations Limfjordens generalforsamling i KulturCenter Skive i sidste uge. Her kunne deltagerne blandt andet få lov til at se nogle af de mange oplevelsesprodukter, som Destination Limfjorden har udviklet under corona-nedlukninger sammen med 25 turistvirksomheder i området.

Snart vil turister, der kommer til Skive, Morsø eller Struer kommune, blive tilbudt at komme afsted på sælsafari, mandehørmsture til fjorden eller prøve en spændende kombination af østers og lydkunst. I alt er 15 salgsbare produkter blevet færdigudviklet.

På generalforsamlingen kunne formand Peder Christian Kirkegaard berette om et atypisk turismeår med både udfordringer og overvældende antal af danske turister, som trods covid-19 valgte at afholde deres ferie ved Limfjorden. Det atypiske turismeår har derfor resulteret i mange ændringer i årets planlagte begivenheder og markedsføringen på de udenlandske markeder.

- Generelt kan vi glæde os over, at vi havde en fantastisk højsæson i 2020, hvor alt var booket. Mange af vores planlagte aktiviteter for turismeerhvervet er grundet travlhed blevet rykket til efteråret 2021, hvor vi glæder os til at kunne få gang i endnu flere aktiviteter, siger destinationsdirektør Kristina Lehmann Schjøtt i en pressemeddelelse.

Skive Kommunes bestyrelsesmedlem Jørgen Christiansen var på valg og blev genvalgt sammen med suppleanten Danni Boisen.

Generalforsamlingen for Destination Limfjorden har været udskudt siden begyndelsen af marts, men det kunne endelig lade sig gøre at holde det fysisk den 19. maj.

- Corona har stadig sit indtog i Danmark, og derfor har vi måtte udskyde generalforsamlingen til maj. Vi har vænnet os til at afholde mødet og workshops digital, men med muligheden for at afholde vores generalforsamling fysisk, var dette særligt at foretrække, fortæller Kristina Lehmann Schjøtt.