Skive fH åbner med oprykkerbrag

Det lokale håndboldhold har en langtur på tapetet i første runde som ligahold

8. juni 2021, 15.49

Skive fH og Arne Damgaard skal til Nordsjælland i første runde af ligasæsonen. Arkivfoto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

HÅNDBOLD Det er en tidlig skæbnekamp, der venter, når Skive fH til efteråret tager hul på tilværelsen i landets bedste liga. Første runde står således på et oprykkerbrag ude mod Nordsjælland Håndbold. Det ligger fast, efter den første arbejdsturneringsplan tirsdag har set dagens lys.

Skive fH er som oprykker naturligvis spået en placering i den tungere ende af tabellen, og derfor b...

Læs denne artikel

- og alle andre på Skive Folkeblad fra kun 1 krone

24 Timer

ALLE ARTIKLER I 24 TIMERAdgang til alle artikler

skivefolkeblad.dk

Adgang til alle artikler

Adgang til alle artikler

Digital

ALLE ARTIKLER + E-AVIS

Adgang til alle artikler

Adgang til e-avisen

×

Derfor er nyheder - ikke - gratis

Skive Folkeblad vil være bedst til at informere og skabe debat om vores egn.
Folkebladet har en mangfoldig dækning af det lokale liv: Borgernes liv, joblivet, det politiske liv, kultur-og sportsliv, mennesker og livsstil, naturens liv, kriminelt liv og mange andre liv.

Og det kræver mandskab og dygtige journalister, når Skiveegnens nyheder skal findes og skrives. Digitale nyheder kræver derudover, at vi konstant udvikler avisens platforme, så læserne til stadighed får serveret nyhederne på en tidssvarende måde. Derfor er det ikke gratis at få adgang til den bedste nyhedsdækning af hele Skiveegnen.

Vi er lokale med vilje - og den gode nyhed for dig er, at det faktisk er billigt at komme i gang med et abonnement. Vi har et godt tilbud til nye kunder, der - ligesom os, brænder for at følge med i alt, hvad der sker på Skiveegnen. Så skal du ikke nøjes med nogle få nyheder. Eller overskrifter. Og så kan du tale med om det, der sker!