DET ER DIT VALG - KV21

Svar til Dorthe Laigaard

23. oktober 2021, 08.11

Morten Jensen.

VALGFORBUND Da jeg for flere måneder siden rettede henvendelse til dig, havde vi to en god snak om valgforbund og adskilige andre politiske emner, hvilket du også gav tydeligt udtryk for.

Vores aftale var, at du efter drøftelse med din bestyrelse ville vende tilbage. Jeg hørte aldrig fra dig og fred være med det.

Vi er dog med de seneste oplysninger i Skive Folkeblad taknemlige for, at vi ikke har indgået valgforbund med Skive Konservative.

Jeg oplever ikke det omtalte indlæg som en personlig hetz, men derimod simple kendsgerninger. Jeg medgiver, at det for jer på sin vis er en uoverskuelig valgkamp at kikke ind i, hvilket du ikke selv forholder dig til i dit indlæg.

Din foragt for personangreb praktiserer du selv så udmærket i dit forsøg på at nedgøre Nye Borgerliges spidskandidat, hvilket der i vores tidligere omtalte samtale, på intet tidspunkt var bare den mindste antydning af.

Set udefra må demokratiet i Skive Konservative, stå en hård prøve på de interne linjer. Jeg erindrer tidligere udtalelser fra konservative politiske profiler der står i skærende kontrast til dine udtalelser omkring et samarbejde med Erik Mortensen.

Indlæser debat