Gå til hovedindhold
Erhverv

40 virksomheder deltog: Overraskende stor opbakning til Skives jobfestival

03-05-2019 KL. 22:02
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

- Dejligt, at vi her på Skiveegnen har så mange virksomheder, der lyser op. I er ikke bange for at investere. I tør løbe den risiko, der altid følger med investeringer. I tør gå forrest!

Det var en glad og meget positivt overrasket borgmester, Peder Christian Kirkegaard, (V), der var på scenen og rettede fokus på den succesrige jobfestival.

Kirkegaard glædede sig over et stigende antal arbejdspladser på Skiveegnen - og et godt fald i ledigheden. Han roste både erhvervslivet og kommunens medarbejdere for at være med til at skabe rammerne for, at tingene udvikler sig i en god retning. En særlig ros gik til de virksomheder, der er med til at finde småjob til borgere, der står uden for arbejdsmarkedet.

- Sammen gør vi en forskel. Det tætte samarbejde mellem kommune, jobcenter og virksomheder er heldigvis noget, der er stærkt kendetegnende for os. Vi har mange virksomheder, som er klar til at give chancen til dem, der af den ene eller anden årsag står uden for arbejdsmarkedet. Det betyder, at mange virksomheder er klar til at tage et socialt ansvar, roste borgmesteren.

Cirka 40 virksomheder var repræsenteret på standen, og en bus med højtkvalificerede personer fra Aarhus skulle være en hjælp til de virksomheder, der fortsat mangler personale.

- Vi mangler kvalificeret arbejdskraft, og derfor glæder vi os over, at vi har besøg af en bus med 50 højtuddannede fra Aarhus, og alle er klar til at se på jobmulighederne på Skiveegnen. Vi er glade for at kunne præsentere mange spændende virksomheder og Skiveegnen for dem, lød det fra Peder Christian Kirkegaard.

Også formanden for Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter (SET), entreprenør Gregers Frederiksen, var begejstret. Han sagde:

- Jeg kan kun sige, at jeg er dybt imponeret. 40 virksomheder er her i dag, vi får 50 kandidater fra Aarhus, og jeg har allerede talt med tre kandidater fra Struer. Samtidig kan jeg høre, at der er kaos i trafikken, så der er mange flere folk, end jeg havde regnet med. Det må jeg sige. Jeg er dybt imponeret.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Erhverv

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland