Gå til hovedindhold
Lokalt

400 demonstrerede mod udvisning af 16-årige Sofia og hendes mor

24-05-2018 KL. 11:50
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Omkring 400 pædagogstuderende og andre støtter demonstrerede torsdag formiddag i forsøget på at hjælpe udviste Bettina Montenegro og hendes 16-årige datter, Sofia.

Det var Bettina Montenegros studiekammerater på VIA University College i Viborg, der havde taget initiativ til demonstrationen, der fandt sted omkring rådhuset.

- Reglerne er dybt urimelige, og vi blev enige om, at vi måtte gøre noget for at råbe politikerne op, og derfor fik vi i samarbejdet med PLS, der er de pædagogstuderendes landssammenslutning, på få timer stablet en demonstration på benene. Derfor er vi også meget glade for, at der er så stor opbakning, siger Frederik Langballe, der er en af Bettina Montenegros medstuderende.

Udover demonstrationen er der også etableret en underskriftsindsamling, der har til formål at få udvisningen af Bettina og Sofia Montenegro standset.

Indtil videre har flere end 2000 skrevet under på den.pv

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Lokalt

Derfor festede de i seks dage: Ugelang fest var unges »erstatning« for aflyst festival Derfor festede de i seks dage: Ugelang fest var unges »erstatning« for aflyst festival

Lokalt

Datter til plejehjemsbeboer er skuffet over kommunen: »Medierne fik besked om flytning før min far« Datter til plejehjemsbeboer er skuffet over kommunen: »Medierne fik besked om flytning før min far«

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland