112

For stort til lokalpolitiet: Central efterforskning overtager hærværkssag

Udgivet:13. marts 2018, 15.18

Læsetid:1 minut

Lokalpolitiet var tirsdag morgen med til at sikre området omkring Dalgas Mini Bazar, men det er Central Efterforskning hos Midt- og Vestjyllands Politi, der står for den videre efterforskning. Foto: Lindy Jørgensen

Jacob Andersen

Når politiets teknikere er færdige med deres undersøgelser i Dalgas Mini Bazar, skal deres fund ikke sendes til lokalpolitiet i Skive. De skal istedet stiles til Central Efterforskning i Midt- og Vestjyllands Politi, hvor vicepolitiinspektør, Jim Hansen, står for efterforskningen.

- Vi tager os af den her sag for en sikkerheds skyld. Vi afsætter ressourcer fordi vi gerne hurtigt vil til bunds i, hvad motivet er bag, at man sprænger ruderne, siger Jim Hansen til Skive Folkeblad.

Butiksejer Mohamad Jamal, har tidligere været i medierne på grund af sine udtaltelser om homoseksuelle, og vicepolitiinspektøren vil ikke udelukke, at nattens hærværk har en relation til det.

- Det eneste vi kan konstatere er, at det er sprunget noget, som ligner kanonslag, men hvad der ligger bag, ved vi ikke endnu. Vi lader alle muligheder stå åbne, siger han til Skive Folkeblad.

Jim Hansen vil af hensyn til efterforskningen ikke involvere offentligheden i, hvilke spor politiet i øjeblikket har at gå efter eller om de har en gerningsmand i kikkerten.

- Det kan jeg ikke sig enoget om på nuværende tidspunkt, siger han.

Læs også
<span>Ruder blæst ud:</span> Bazaren bombet med kanonslag <span>Ruder blæst ud:</span> Bazaren bombet med kanonslag
Læs også:
Ruder blæst ud: Bazaren bombet med kanonslag