Populært koncertkoncept genopstår

The Voice '22 bliver alligevel en realitet, efter det er lykkedes at finde et nyt sted til showet. Det annoncerer Bauer Media.

Udgivet:03. oktober 2022, 17.00

Læsetid:1 minut

Også i år gæster popstjernen Christopher The Voice. (Arkivfoto).

/ Ritzau /

12 måneder siden

KØBENHAVN Slukøret måtte Bauer Media i sommer meddele, at The Voice '22 blev aflyst, da Tivoli ikke ville lægge scene til koncertkonceptet og den dertilhørende prisuddeling.

Men nu kan mediemastodonten annoncere, at det alligevel er lykkedes at finde et sted til det store show.

Det sker på Stagebox på Refshaleøen i København den 11. november.

Det annoncerer Bauer Media i en pressemeddelelse.

Radiovært Julie Rahbek kan afsløre, at Christopher, Andreas Odbjerg og Drew Sycamore er blandt aftenens mange optrædener.

- Det er jo den ultimative forløsning at skulle møde både artisterne og de mange lyttere til en stor koncert, når man normalt formidler musikken siddende bag mikrofonen i et studie, siger Julie Rahbek i pressemeddelelsen.

Til showet skal der også uddeles en stribe statuetter: The Voice Prisen, Årets Forbillede, Årets Producer og Årets Nye Artist.

I modsætning til tidligere års udgaver af koncerten er det ikke muligt at købe billetter.

De bliver udloddet i konkurrencer i radioen på The Voice og på stationens sociale medier, oplyser Bauer Media.

/ritzau/

The Voice 21 Radio Awards Radiovært Julie Rahbek glæder sig til The Voice '22. - Det er jo den ultimative forløsning at skulle møde både artisterne og de mange lyttere til en stor koncert, når man normalt formidler musikken siddende bag mikrofonen i et studie, siger hun i pressemeddelelsen. (Arkivfoto). Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix