Gå til hovedindhold
Lokalt

43-årige Lasse er vild med sit el-løbehjul: »Det er bare en fed fornemmelse«

11-08-2019 KL. 20:54
Empty

43-årige Lasse Mølgaard har stået lige så mange kilometer på sit elløbehjul, som en tur til Paris og hjem igen. Foto: Lars Rasborg

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Han bliver både sur og træt i hovedet, når han læser eller hører negative historier om elløbehjul.

For det lille, slanke udstyr er 43-årige Lasse Mølgaards foretrukne transportmiddel.

Foreløbig har han stået 2600 kilometer på sit elskede elløbehjul. Han har det altid med sig. Hvis han lige skal til købmanden eller et andet sted hen for at handle. Så er det bare på med rygsækken og op at stå på elløbehjulet.

Jævnligt tager Lasse Mølgaard turen fra privaten på Bellisvej i Skive til købmanden. Og så tager han det let og elegant under armen, når han går ind i forretningen. Længe er det elløbehjulet, som har transporteret Lasse Mølgaard frem og tilbage på job.

Men sådan var det ikke, da han fik det foræret. Lasse Mølgaard vandt nemlig det lille transportmiddel hos Sport24, Nørregade i Skive.

- Da jeg vandt det, tænkte jeg, at det ville jeg aldrig nogensinde komme til at bruge! Jeg måtte hurtigt finde nogen, som var interesseret i det. Der var sikkert en eller anden, som gerne ville købe det, fortæller den 43-årige skibonit.

Men den holdning skulle vise sig ikke at holde stik. Slet ikke. For allerede efter første tur på elløbehjulet var det helt slut med salgsplanerne:

- Jeg prøvede jeg det, og jeg var bare solgt med det samme. Det er fantastisk! siger Lasse Mølgaard.

Selv humøret kan det lille transportmiddel ændre:

- Det er bare en så fed fornemmelse at køre på det! Hvis jeg er trist en dag, så bliver jeg i bedre humør af at tage en tur på mit elløbehjul. Jeg kører virkelig ikke på andet, hvis jeg for eksempel lige skal til købmanden. Jeg vil til enhver tid tage løbehjulet, når jeg har et ærinde. Jeg kunne ikke forestille mig andet. Jeg tager min rygsæk på, og så er der en lille krog på løbehjulet, hvor jeg også kan have lidt med, fortæller Lasse Mølgaard.

Men den seneste tids kritik af elløbehjul gør ham vred:

- Jeg bliver så harm over al den kritik, der er af elløbehjul. Det er kun negative historier, der bliver skrevet. På et tidspunkt blev jeg af en tilfældig spurgt, om jeg havde husket at puste i mit alkometer? Sådan noget bliver jeg bare så sur over, siger Lasse Mølgaard, der har prøvet at blive standset af ordensmagten.

- Jeg er en eneste gang blevet standset af politiet, som skulle prøve mit elløbehjul for så bare at køre videre, fortæller Lasse Mølgaard.

joan thora e. laurberg

joan@skivefolkeblad.dk

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland