
God mad, let at lave
Den kendte grundbog for både nybegyndere og rutinerede i køkkenet kommer nu i en revideret udgave med grøn inspiration og tips til at undgå madspild
Udgivet:15. september 2023, 11.42
Læsetid:3 minutter
Andebryst i wok (to voksne, to børn)
2 styk andebryst uden fedtkant
Marinade:
5 centimeter ingefær
2 fed finthakket hvidløg
2 spiseskefulde soja
4 spiseskefulde limesaft
2 spiseskefulde olie
200 gram spidskål
2-3 gulerødder
5 forårsløg
200 gram champignoner
1-2 spiseskefulde rapsolie til stegning...
Vil du have fuld adgang til alle artikler på skivefolkeblad.dk?
Første måned for 19 kr.
Herefter 99 kr. pr. måned
KOM I GANG NUOG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her
Køb adgang til Din Søndag for 49 kr.
Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her
Allerede abonnent? Log ind