God mad, let at lave

Den kendte grundbog for både nybegyndere og rutinerede i køkkenet kommer nu i en revideret udgave med grøn inspiration og tips til at undgå madspild

Udgivet:15. september 2023, 11.42

Læsetid:3 minutter

Andebryst i wok (to voksne, to børn)

2 styk andebryst uden fedtkant

Marinade:

5 centimeter ingefær

2 fed finthakket hvidløg

2 spiseskefulde soja

4 spiseskefulde limesaft

2 spiseskefulde olie

200 gram spidskål

2-3 gulerødder

5 forårsløg

200 gram champignoner

1-2 spiseskefulde rapsolie til stegning...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på skivefolkeblad.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Køb adgang til Din Søndag for 49 kr.

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind