Gå til hovedindhold
Sport

45 fremragende minutter gav SIK-sejr i selvmålsfest

12-10-2018 KL. 20:51
Empty

SIK sejrede sikkert fredag aften. Foto: Steen Don

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Der var selvmål for alle pengene, da Skive IK og Tarup-Paarup fredag aften satte hinanden stævne på Hancock Arena.

Skibonitterne blæste til angreb fra første sekund og fik allerede efter mindre end halvandet minut en hjælpende fod fra gæsterne. Et halvhårdt indlæg blev sparket i feltet, hvor fynboerne ville cleare. Den mission mislykkedes fælt, og i stedet kunne bolden spektakulært svæve over en prisgivet TPI-målmand, mens jublen brød løs blandt de 536 fremmødte tilskuere.

Det var imidlertid ikke sidste gang, at de fik lov at juble over et selvmål denne aften.

Efter 21 minutter var den nemlig gal igen i gæsternes forsvar. Et hjørnespark endte i feltet, og her havde en fynsk spiller igen sidste berøring på bolden, inden den lå i nettet. 2-0 til Skive uden selv at have scoret.

Men det kunne hjemmeholdet nu sagtens have gjort, for Thomas Rølls tropper var konstant farlige.

Det var en fryd for øjet at overvære boldomgangen, og gæsterne var intet andet end statister i den fornemme opvisning.

Kort før pausen gav det igen udbytte, da Mathias Bersang blev spillet fri og uden problemer sparkede forbi TPI-keeperen og gjorde det til 3-0.

ned i tempo

I anden halvleg slap skibonitterne naturligt nok noget af trykket fra speederen, og det åbnede op for gæsterne, som kom mere på bolden. SIK var dog fortsat farligst, uden det dog gav pote.

Der blev ikke scoret yderligere på Hancock Arena, og dermed kunne Skive-spillerne juble over tre point, der sender holdet á point med Kolding IF på førstepladsen indtil rundens øvrige opgør.

Og så var den overbevisende sejr endda ikke det eneste, SIK’erne kunne glæde sig over. For selvom det gode spil i især første halvleg stjal overskrifterne, ende kampen også i defensiv forløsning. For første gang siden anden spillerunde den 11. august lykkedes det nemlig målmand Marcus Bobjerg at holde buret rent. Modstanderen dengang var naturligvis Tarup-Paarup.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland