112

Slog offer flere gange i ansigtet: 29-årig sigtet for røveri på åben gade

Under røveriet blev en 21-årig skibonit skubbet ind i en hæk, inden han fik tæsk

Udgivet:15. maj 2023, 11.49

Læsetid:1 minut

Politi. Politistation. Politibil. Peberspray. Udrykning. Alarm. 112. Foto: Martin Ballund

Pauli Vendelbo
Journalist

RØVERI Da en 21-årig mand fra Skive klokken et natten til søndag mødte en 29-årig mand fra Skive i Østergade ved Skive Bibliotek, blev der ikke ligefrem uddelt krammere mellem de to.

- Den 21-årige mand blev skubbet ind i en hæk og slået flere gange i hovedet, og derefter tog den 29-årige en mobiltelefon fra den 21-årige, hvorefter han forsvandt fra stedet, siger politiassistent Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive.

Den 21-årige mand var i stand til at give politiet et fornavn på røveren, og det fik politiet til at besøge en adresse i Skive.

- Men der var han ikke, men klokken 02.33 havde vi samlet tilstrækkelig viden sammen til, at vi kunne slå til på adresse i Torvegade. Og der var den 29-årige, og han var stadig i besiddelse af den stjålne telefon, siger Niels Bach.

Det var blandt andet på baggrund af søgning på sociale medier. Et fornavn og et godt signalement betød, at politiet at finde frem til den mistænkte røver ad de kanaler.

Efterfølgende blev det vurderet, at den 29-årige ikke skulle fremstilles i et grundlovsforhør, men han er nu sigtet for røveri.

Læs også
Karsten blev bedøvet med gas, mens han sov på spansk rasteplads: - Jeg har været udsat for røveri to gange før Karsten blev bedøvet med gas, mens han sov på spansk rasteplads: - Jeg har været udsat for røveri to gange før
Læs også
Karsten blev bedøvet med gas, mens han sov på spansk rasteplads: - Jeg har været udsat for røveri to gange før
Læs også
Røvet på spansk rasteplads: Lokal lastbilchauffør angrebet med gas Røvet på spansk rasteplads: Lokal lastbilchauffør angrebet med gas
Læs også
Røvet på spansk rasteplads: Lokal lastbilchauffør angrebet med gas