112

Syv mod en: 20-årig lokket i baghold og overfaldet i lagerhal

Ifølge Midt- og Vestjyllands Politi kendte offeret nogle af gerningsmændene i forvejen

Udgivet:28. juni 2022, 09.18

Læsetid:1 minut

Foto: Martin Ballund

Pauli Vendelbo
| pv@skivefolkeblad.dk

VOLD Hele otte mænd, der alle kommer fra Skive, er blevet sigtet for vold eller medvirken til vold efter et gruppeoverfald på en 20-årig mand fra Skive lørdag aften.

Overfaldet skete over 40 minutter fra klokken 22.45 til klokken 23.25.

- Syv mænd plus en ottende mand, der var med på telefon, fik lokket den 20-årige mand med ind i en lagerhal på Færøvej, hvorefter nogle i gruppen begyndte at overfalde manden. Det resulterede i nogle få skader, men det er sjældent, at vi ser otte mænd i et overfald på en enkelt person, siger efterforskningsleder Aleks Jensen fra lokalpolitiet i Viborg.

Læs også
<span>Ankede dommen:</span> Skibonit skal i fængsel for voldtægt af 17-årig kvinde <span>Ankede dommen:</span> Skibonit skal i fængsel for voldtægt af 17-årig kvinde
Læs også:
Ankede dommen: Skibonit skal i fængsel for voldtægt af 17-årig kvinde

Den 20-årige mand, der blev overfaldet, kendte nogle af mændene fra gruppen i forvejen, men Aleks Jensen vil ikke gå nærmere ind i motivet for overfaldet endnu.

- Der er kommet forskellige forklaringer, men nu skal vi finde ud af, hvad der er op og ned i sagen, siger Aleks Jensen.

De otte gerningsmænd fra Skive er alle mellem 17 og 29 år. De fleste er i begyndelsen af 20´erne.

- Vi anholdt og fængslede to personer om søndagen, og i løbet af mandagen fik vi også afhørt de seks andre. Alle otte er nu løsladt, men de er alle stadig sigtede i sagen, siger Aleks Jensen.

Læs også
<span>Kvinden fik skader flere steder på kroppen:</span> Politiet leder efter gerningsmand til grov vold <span>Kvinden fik skader flere steder på kroppen:</span> Politiet leder efter gerningsmand til grov vold
Læs også:
Kvinden fik skader flere steder på kroppen: Politiet leder efter gerningsmand til grov vold
Læs også
<span>Voldsoffer efter anholdelse af  mistænkt overfaldsmand:</span> - jeg er lettet, men også lidt utryg <span>Voldsoffer efter anholdelse af  mistænkt overfaldsmand:</span> - jeg er lettet, men også lidt utryg
Læs også:
Voldsoffer efter anholdelse af mistænkt overfaldsmand: - jeg er lettet, men også lidt utryg