112

Politiet har foto af blotter: Venstrehåndet festival-onanist bedes melde sig selv

En mand omkring de 40 år troede, at han kunne onanere i fred bag ved en bil til Skive Festival. Men den gik ikke

Udgivet:16. juni 2022, 09.36

Læsetid:1 minut

Arkivfoto

Pauli Vendelbo
| pv@skivefolkeblad.dk

BLUFÆRDIGHED Under årets Skive Festival var en mand blevet så seksuelt trængende, at han lørdag aften valgte at onanere til sædafgang bag en bil, men også foran tre unge kvinder fra Holstebro.

Seancen fandt sted i området ved Mollerup Mølle på Strandvejen, og en af de tre kvinder nåede at tage et billede af manden, da han var i fuld gang med at tilfredsstille sig selv.

- Vi har fået fat i billedet, og det efterlader ingen tvivl om, hvad han har gang i. Og der er heller ingen tvivl om, at manden vil kunne genkendes, hvis billedet bliver offentliggjort. Så vi appellerer til, at han henvender sig til os, siger politiassistent Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive.

Læs også
<span>Fortsatte selv om han blev opdaget:</span> Mand onanerede foran tre unge kvinder <span>Fortsatte selv om han blev opdaget:</span> Mand onanerede foran tre unge kvinder
Læs også:
Fortsatte selv om han blev opdaget: Mand onanerede foran tre unge kvinder

Ved at kigge på billedet kan det konstateres, at manden er venstrehåndet, og derudover beskrives han som værende cirka 40 år, 170-175 centimeter høj og kraftig af bygning.

Han har desuden et rundt ansigt og karseklippet, mørkt hår. Og så bar han røde sko den aften.

- Igen, vi appellerer til, at han kommer til os. Vi skal nok finde frem til ham med den dokumentation, vi har nu, siger Niels Bach.

Læs også
<span>Dømt for anden gang:</span> Skibonit bliver ved med at onanere foran naboer og tilfældige <span>Dømt for anden gang:</span> Skibonit bliver ved med at onanere foran naboer og tilfældige
Læs også:
Dømt for anden gang: Skibonit bliver ved med at onanere foran naboer og tilfældige
Læs også
<span>Politiets festival-rapport:</span> Flere voldssager, en machete-mand, stoffer og en festival-onanist <span>Politiets festival-rapport:</span> Flere voldssager, en machete-mand, stoffer og en festival-onanist
Læs også:
Politiets festival-rapport: Flere voldssager, en machete-mand, stoffer og en festival-onanist