DR-vært stopper på populært program

Tina Müller vender ikke tilbage som vært på DR-programmet "Hammerslag" efter sin barsel, oplyser hun i et opslag på Instagram.

Udgivet:27. marts 2023, 12.52

Læsetid:2 minutter

Tina Müller blev i oktober 2022 mor til datteren Emma. (Arkivfoto).

/ Ritzau /

2 måneder siden

KØBENHAVN Det blev til 51 udsendelser for værten Tina Müller i DR's populære boligprogram "Hammerslag".

Den 45-årige vært vender nemlig ikke tilbage til programmet efter sin barsel med datteren Emma, som hun har fået med DR-kollegaen Anders Rud.

Det oplyser hun i et opslag på Instagram.

- Det har været en kæmpe fornøjelse at være en del af "Hammerslag" og ikke mindst være med til at udvikle programmet de seneste år, skriver hun i opslaget.

- Men i den periode er meget også sket for mig privat, og af den årsag har jeg valgt at sige stop på "Hammerslag" og kommer derfor ikke tilbage efter min barsel.

Det har ifølge tv-værten, der også dækker sport på selvsamme kanal, ikke været en nem beslutning.

Men DR Sporten er hendes primære arbejdsplads, hvor der er en del rejsedage, skriver hun.

Og skulle hun samtidig være afsted med "Hammerslag" også, ville det betyde endnu mere tid væk fra hendes lille datter og resten af familien.

- Vil det kunne lade sig gøre? Uden tvivl. Men jeg har ikke lyst til det. Jeg kan mærke, at jeg lige nu er et sted, hvor jeg har brug for at suge hvert et lille øjeblik med Emma til mig og være til stede med min familie, skriver hun.

Den nye sæson af "Hammerslag" bliver sendt den 28. marts, hvor tv- og radiovært Sofie Østergaard i stedet skal styre tøjlerne.

Tina Müller overtog værtsrollen tilbage i 2019 fra journalist og tv-vært Christian Degn, der siden er skiftet til TV 2.

"Hammerslag" har været sendt siden starten af 1990'erne med Frode Munksgaard som vært, siden Peter Ingemann, så Christian Degn og Tina Müller, som så nu er stoppet.

/ritzau/

Indlæser debat