Stille start for Cinema3

Udgivet:01. juni 2020, 22.14

Læsetid:1 minut

Cinema3 er klar til at tage imod gæster igen, men foreløbig tyder biografgæsternes kølige modtagelse af muligheden for at gå i biffen, at varmegraderne snarere lægger op til sol og strand frem for biografens mørke. Foto: Lindy Jørgensen

- Velkommen tilbage! Vi har sådan savnet jer, står der på skiltene i Cinema 3 i Kulturcenter Limfjord (KCL) i Skive, der torsdag i sidste uge åbnede igen efter at have været lukket siden risikoen for corona-smitte lukkede alle aktiviteter.

I pinsen tydede alt dog på, at de filmglade gæster foretrak udendørslivets glæder frem for biografens mørke.

Det fortæller biografchef Martin Sørensen, Cinema3, da han bag en rude af pleksiglas tjekkede billetter.

Alle forholdsregler bliver overholdt til punkt og prikke, og der bliver alene solgt sæder til hver anden række, og kun familiemedlemmer eller andre, der har haft nær kontakt de seneste måneder, kan sidde sammen.

Trailers - forfilm - fortalte også om en verden, der har været gået i stå.

- I biograferne fra den 5. marts, lyder det om filmen »Krudttønden«, der tager sit tager udgangspunkt i det virkelige terrorangreb på kulturhuset og Københavns Synagoge for fem år siden.

Men da lyset dæmpes er vi tilbage, hvor vi slap grebet om biografens glæder, og alt tyder på, at biografgæster også holder øje med vejrmeldinger.

Martin Sørensen kan nemlig også fortælle, at bestillingerne til filmen »Little Women«, der starter på torsdag, hele tiden tikker ind.

Ifølge meteorologerne bliver det nogenlunde samtidig med, at det gode vejr er slut for denne gang.