Halloween-hygge: KulturCenter Skive er klædt ud som Draculas slot

KulturCenter Skive har dekoreret indgangspartiet med et skræmmende slot for at sprede Halloween-stemning i efterårsferien

18. oktober 2021, 12.06

KulturCenter Transsylvanien? Sådan ser indgangspartiet ud i løbet af efterårsferien. PR-foto

FERIE Det er ikke kun feststemte børn og voksne, der i disse tider finder deres mest skræmmende kostumer frem fra gemmerne for at fejre den amerikanske højtid Halloween.

Nu har traditionen med uhyggelig udklædning også ramt Skives bygninger.

Således er indgangspartiet hos KulturCenter Skive i øjeblikket forklædt som et kulsort spøgelsesslot, der kunne være Grev Dracula værdig.

Formålet er et sprede en hyggelig Halloween-stemning i løbet af efterårsferien, hvor mange slår vejen forbi kulturcentret for at opleve de nye biograffilm, koncerter og stand-up shows.

- For mange er vi en del af det program, der præger efterårsferien, og derfor glæder vi os til at tage imod de mange, der besøger os i den kommende uge. Vi vil gøre vores yderste for at sikre vores gæster gode oplevelser, siger direktør for KulturCenter Skive, Knud Bjerre, i en pressemeddelelse.

Også inde i kulturcentret er alle sejl sat til med halloween-pyntningen.

Cinema4 viser for tiden fem film. Der er fortsat gode chancer for at opleve Daniel Craig som James Bond for sidste gang i »No Time To Die«, Trine Dyrholm som »Margrethe den første« og Anders Matthesens populære »Ternet Ninja 2«.

Derudover viser kulturcentret den danske familiefilm »Forsvundet Til Halloween« og den nye efterfølger til filmen »Venom«.

Fredag den 22. oktober optræder Thomas Warberg med showet »Et storslået menneske« og senere samme aften giver amerikanske Curtis Stigers koncert i KulturCenter Skive.

Indlæser debat